Skocz do zawartości
kkasz2

Fifa Street !

Rekomendowane odpowiedzi

Ostatnio dużo słychać o grze koncernu Ea Sports- Fifa Street. Nie rozumiem wydawców dlaczego ta gra nie wyjdzie na kompa. Przecież nie każdy ma Playstation, Game Cube czy Xboxa, a kompa ma prawie każdy. Czytałem recenzje na temat tej gry. Jest po prostu super. Wreszcie jakaś odmiana w grach o tematyce piłki nożnej. Dla mnie Fifa Street jest następcą Urban Freestyle Soccer, która także jest spoko gierką i co najważniejsze- wydali ją na kompa :D

Czy według was Fifa Street wyjdzie na kompa ???

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

2 częśc wyjdzie....

doszukałem sie ostatnio w działaniach wydawców pewnej strategi:> pierwsza cześć wychodzi tylko na konsole ,a 2 jjuz tez na pieca...

vide tonio halik ostatni, nba streets i rugby streetowe:>

Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe EA nigdy nie wydaje fajnych sportowek na PC, mi by zalezało np. na NBA street :)

1541045[/snapback]

nba street 3 ma byc na piecu... Edytowane przez Gość

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

nba street 3 ma byc na piecu...

1541049[/snapback]

link poprosze, a nie plote. Te wszystkie gry robi oddział EA BIG a oni robią tylko na konsole. Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

link poprosze, a nie plote. Te wszystkie gry robi oddział EA BIG a oni robią tylko na konsole.

1541078[/snapback]

to se poszukaj, służącego se znalazłeś czy co?

na hyperze było, na grach online tez.... :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to se poszukaj, służącego se znalazłeś czy co?

na hyperze było, na grach online tez.... :mur:

1541346[/snapback]

Niahahahahaa... to mi wystarczy xD A w "Tygodniku agroturystycznym" o tym nie wspomnieli ? :blink: Rozsiewasz ploty i nawet nie mozesz ich poprzec dowodami tylko wykrecasz sie hasłami w stylu "sam sobie znajdź". Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Niahahahahaa... to mi wystarczy xD A w "Tygodniku agroturystycznym" o tym nie wspomnieli ?  :blink: Rozsiewasz ploty i nawet nie mozesz ich poprzec dowodami tylko wykrecasz sie hasłami w stylu "sam sobie znajdź".

1541364[/snapback]

buheheheheheheheheheh muhaahhaahhahahahaa :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

:mur: :mur: :mur: :mur:

sory głowa boli czy co?

wali mnie czy wyjdzie czy nie, pisze tylko co widziałem na hajperze, i jakiego czytałem newsa na grach :mur:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

buheheheheheheheheheh muhaahhaahhahahahaa :lol:  :lol:  :lol:  :lol:  :lol:

:mur:  :mur:  :mur:  :mur:

sory głowa boli czy co?

wali mnie czy wyjdzie czy nie, pisze tylko co widziałem na hajperze, i jakiego czytałem newsa na grach  :mur:

1541406[/snapback]

Żeś plote walnoł i tyle, a uparty jesteś i nawet nie chcesz sie przyznać do błedu. Przewaliłem całe gry-online i z przeciągu kilku lat nie ma ani artykułu ani newsa na ten temat. A powtarzanie tego co na Hiperze mowią to też wcale mały bład. Amatorka amatorką, ale wątpie aby nawet oni wyglaszali takie rzeczy. Pozatym napisałeś "vol3 ma byc na piecu" a nie "na hyperze słyszałem" albo "tata a Marcin powiedział..." wiec sie nie dziw mojej reakcji :> Edytowane przez .:Solid_Snake:.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi