jeffik Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 mam takowe pytanie czy wkladajac w sloty pamieci 512 w jednej kosci i 2 kosci po 256mb nie bedzie sie to gryzlo, moze ktos z Was ma taka konfiguracje i mu dziala. Jesli chodzi o pamieci to w gre wchodza tylko hynixy. Chcialbym wlasnie dokupic 1 kosc 512 do tego co mam ale nie wiem czy nie bedzie problemow z prawidlowa praca tych pamieci . W instrukjci do plyty nie ma nic na ten temat. Sprzet jak w podpisie. Pozdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 gryzdz sie nie bedzie ale duala taz nie bedzie:! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tsoushi Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Gryzc sie nie powinny aczkolwiek jest to mozliwe. zawsze jak wkladasz 2 rozne kostki wystepuje taka mozliwosc. jedyny sposob to sprawdzic :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
FBI_Martin Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja mialem 3 różne 512 elixir 256 corsair xms i twinmos twister i wszystko bylo ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...