bobby_moore Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 (edytowane) Posiadam Celerona 400 Mhz. Płyta główna obsługuje tylko magistrale AGP x2. Chciałem się dowiedzieć jak jest najmocniejsza karta graficzna obsługująca taką magistrale. Moja płyta główna to Shuttle HOT-649/661 Z góry dziękuje za odpowiedż. Edytowane 28 Marca 2005 przez bobby_moore Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Prawdopodobnie Voodoo 2,3, riva tnt albo ati rage 128. Ale sprubuj GF 2MX może pujdzie. :wink: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Generalnie kazda z max agp 4x ( agp kompatybilne zawsze o 1 lvl w dol ), a wiec bodajze Geforce 3 Titanium 500 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ja bym pomyślał o jakims gf2 na agp x4 to hcyba optymalny wybór bo taki proc i tak za wiele nie pociągnie, a do filmów styka ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Ja na Pentiumie 2 400 miałem Rive TNT 2 M64 32mb. Ale płytka była Atrend AGPx4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubiack Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ja tam obstawiam ati rage 128 32M!!!! POZDRAWIAM!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
leonheart Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 mysle ze gf2 bedzie w sam razior, jest tani [mx] i do takiego zestawu nawet dosc wydajny Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 kupuj 3ti... to najlepsze co w to wlozysz... 2 mx to se w du mozna wsadzic za przeproszeniem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złoty Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Brawo geniuszu! Przyszło Ci do głowy, że taki celeron 400 BARDZO ogranicza większość kart graficznych? Można sobie kupić takiego gf3 za 3 razy więcej niż 2mx i patrzeć ładnie jak się marnuje, tudzież chwalić się kolegom, że się właśnie kupiło kartę zgodną sprzętowo z dx 8. :lol: Nie ma szans, żeby przy takim procku poszła jakakolwiek gra wymagająca od karty wsparcia dla dx 8. Miałem właśnie taki zestaw c400 + gf 2 mx na BX (a więc agp x2) i wiem, że zakup lepszej karty do tego procesora nic nie da. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRX Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 GF2 to max!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Corso Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 No to jak juz szalejemy to może Gf 6800Ultra :lol: :lol: :lol: Dodam że na Duronie 1000mhz radzio 9100 nie pokazał w pełni swej mocy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
alano Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Ja bym kupił sobie GF3 Ti 200 64MB na twoim miejscu a później uzbierał kase na wymiane proca i płyty gł. na cos lepszego np. AMD Athlon jakis. Ale jeśli nie decydujesz sie w przyszłości na wymiane procesora i płyty głównej to kup GF2 mx :) Edytowane 29 Marca 2005 przez alano Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bobby_moore Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Załóżmy że kupie GF2 MX, to czy bedę musiał zmieniać jakieś ustawienia na płycie, np jakieśnapięcie lub coś w tym stylu. Sorry za głupie pytania ale się na tym nie znam :-P Dodam że aktualnie posiadam RIVE TNT2 Model 64. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DaRaS Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wkładasz (karte) i działa ... tyle :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...