kostekw Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mikrofon podlaczony (jest na 100% sprawny) i nie chce dzialac. Sound Effect go wykrywa, na pewno nie jest sciszony ani mute. Mam podlaczona wieze do kompa na dwa glosniki. Mikrofon i glosniki sa podlaczone do odpowiednich dziurek. Testowalem to recorderem windowsa i vetrilo (taki program ala Team Speak). Help pls. P.S. Do moderadorow: uzywalem opcji szukaj, ale nic nie znalazlem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 z tego co piszesz to wadliwa będzie dźwiękówka albo stery od niej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Stery mam prosto z plyty ktora byla w boxie od plyty glownej, a karte dzwiekowa na plycie glownej. Raz mikrofon mi zadzialal, po przeinstalowaniu sterownikow, ale bylo to krotko (do pierwszego restartu kompa). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 a jaka to dźwiękówka?? nie czasami jakiś sis ?? zainstaluj sobie program jetaudio (ale nie w tej najnowszej wersji tylko w tej co wygląda jak wieża hi-fi) on instaluje swoje sterowniki do dźwięku. Ja miałem kiedyś taki sam problem na dzwiękówce sisa, ale nie pamiętam już jakiej bo to dawno było i stery zawarte w tym programie pomogły. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostekw Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Ta karta to Realtek AC97. Zainstalowalem sterowniki ze strony gigabyte i teraz slychac przynajmniej jak ruszam jackem od mikrofonu, ale dalej nie rejestruje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rafal-R1 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Może masz włączony SPDF, a wtedy coś zmienia w ustawiniach nagrwania. Wylacz SPDF i pogrzeb w ustawieniach nagrywania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...