cadavre Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Elo! mam fajnego pomysła na MOD - właściwie już w wykonaniu. Zakładm temat już teraz bo liczę na jakieś praktyczne wskazówki. NO WIĘC: Ten kto grał w NFS:Underground2 wie co to drzwi zwane "Scissors". mam pomysła na zrobienie takich drzwiczek do PCeta. Wyglada cool i można otwierać obudowę bez robienia miejsca na biurku :). Może troszkę niepraktyczne bo nie będzie można nić zrobić z zasilaczem, bo ne będzie go widać. Co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 To te drzwi co sie podnoszą do gory, jak w ferrari itp? Mysle ze moze byc ciekawe. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 hmm ferrari? chyba lamborghini :/ i to o co pytasz to lambo style A scissors (nozyczki) to te co sie rozpalawiaja w jakims ksztalcie, wpadlem na to ladnych pare postow temu w temacie o elektrycznym otwieraniu bokow :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dexter_oa Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 tak jak powiedział poprzednik. było o tym w topiku o elektrycznie otwieranym boku... ale uo eva. opisz dokladnie swoja koncepcje.. moze jakies plany czy cos? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeli Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 "Scissors" to w KLEEMANN'ie ;) A LSD to te do wszystkich :) :lol: Automatycznie czy tylko maja sie do gory otwierac?? Jak nieautomatycznie to prosta sprawa Z automatyka dla kompletnego laika jest troche roboty i male szanse na wykonanie tego bez pomocy innych osób znajacych sie na rzeczy mam nadzieje ze wytrwasz ;) Hydraulicznie?? :lol: Moze pneumatycznie?? :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Jam jest ciekaw efektów, chociaż rysunek by sie przydał. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nostradamus Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Mam pytanie. Jak ma wyglądać cały ten mod. Czy bok będzie otwierany elektrycznie za pomocą silniczków czy pneumatycznie. Podaj szkic tego całego moda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Prog Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 ... lubo go dokładnie opisz ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cadavre Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Już wkrótce zamieszczę więcej info, rysunki i konspekt. Napewno będzie to coś ciekawego! OBIECUJĘ! PS Nie "zwykłe do góry"... Mam zamiar zastosować coś "specjalnego"! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NightCrawler Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Wow ta tajemniczosc... i pewnie na niej pozostanie niestety... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 hehe no ja cvhcuialbym tu widziec otwieranie w takim stylu w jakim zdejmuje sie panele z odtwarzaczy sony :) mam nadzieje, ze wiecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...