Mefisto777 Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Wiem że jest temat o Abitach IS7 ale szukam odpowiedzi w miarę szybkiej. do czego jest ta opcja w biosie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 nie pamietam dokladnie ale przy wlaczonej pamiec ram miedzy 15 a 16MB jest rezerwowana tylko nie pamietam na co ja mam to wylaczone Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lancer Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A ja nie pamietam do czego sluzy ta opcja i nie wiem czy mam ja wlaczona czy nie. Nawet nie wiem czy ja mam w BIOSIe. Wogule to nie wiem po co cokolwiek pisze skoro nic nie wiem :P Tak sobie napisalem by posta nabic :P A tak na serio: http://www.google.pl/search?hl=pl&q=memory...e%21&lr=lang_pl Jak to sie mowi...czasami szukajka potrafi w tylek mocno ugryzc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pageup Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 jakis tam system operacyjny nie łazi jak to nie jest włączone! ogólnie relikt z czasów 486 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...