zeuseta Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 Witam! Problem polega na tym, iz przydalby sie program do odtwarzania muzyki w ktorym mozna by decydowac z ktorego kanalu ma wychodzic dzwiek.Przeszukalem mase stron i nic. Wytlumacze bardziej lopatologicznie o co mi chodzi. Mianowicie leci sobie piosenka w winampie na glosniki i jest ona sluchana przez grupe ludzi. W miedzy czasie przegladam sobie folder z muzyka i chce wybrac nastepny kawalek by dodac go do playlisty, lecz nie znam wszystkich nazw na pamiec. W tym momencie przydalby sie jakis program w ktorym ustawil bym ze muzyka z niego nie bedzie leciec przez normalne wyjscie na glosniki tylko przez inne np: Line out czy tez, rear speaker, lub co tam kto posiada na karcie. Oczywiscie pod Line out lub rear speaker podlaczyl bym slochawki i mogl w taki sposob przesluchiwac muze nie zaklucajac glownego mainstreamu, ktorego wszyscy sluchaja. Czy ktos spotkal sie z czyms takim? Prosilbym o jakis link lub pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 28 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Marca 2005 A do czegoś takiego nie jest potrzebne wsparcie sprzętowe np. Intel High Definition Audio ?? http://twojepc.pl/artykuly.php?id=premiera_lga_775&strona=12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zeuseta Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Hmm wydaje mi sie ze tak jak np: przy zgrywaniu filmu z kamery przez tuner (moge wybrac zrodlo dzwieku, czyli z jakiego wyjscia) tak samo powinno byc w droga strone :P. A moze druga karta dzwiekowa? Hmm... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ZAŁÓŻMY że używasz 2 kart źwiękowych i np.: 2 winampów ,jeden mapuje przez 1 kartę a 2 przez drugą,jesli masz sb i kx to zrób sobie ręczny routing ,ale muszą być to 2 odrębne techniki mixowania np.:ASIO i direct sound,Ja takiego czegos czasami używam :na TV film z AC3,a muzyka na 2 wyjście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...