Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam Planuje zakup obudowy Tracer Ferro i mam pytanko. Czy ta obudowa ma zdejmowaną/odchylaną/odkręcaną ściankę na której montuje sie płyte glowną czy tez ta scianka jest na stałe przynitowana (skutecznie utrudniając montaz płyty) ? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Witam Planuje zakup obudowy Tracer Ferro i mam pytanko. Czy ta obudowa ma zdejmowaną/odchylaną/odkręcaną ściankę na której montuje sie płyte glowną czy tez ta scianka jest na stałe przynitowana (skutecznie utrudniając montaz płyty) ? Pozdrawiam Wszystkie Tracery (z wyjatkiem tych aluminiowych) oparte sa na takiej samej konstrukcji, a wiec ja w Magneticu mam wyciagana scianke do MOBO, bodajze 3 srubki i juz. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Planuje zakup obudowy Tracer Ferro i mam pytanko. Czy ta obudowa ma zdejmowaną/odchylaną/odkręcaną ściankę na której montuje sie płyte glowną czy tez ta scianka jest na stałe przynitowana (skutecznie utrudniając montaz płyty) ? Ponieważ złożyli mi ją w sklepie to nie zwróciłem na ten szczegół :oops: uwagi, ale wydaje mi się że tak. Ta obudowa ma jeden feler [może to wina mojego egzemplarza]. Kiepsko domykają się boczne ścianki. Odstają trochę na dole i jakoś tak ciężko je zmusić do współpracy [trzeba było na WF chodzić]. No i brakuje wentyli wbudowanych [ale to pewnie przypadłość wszystkich obudów w dzisiejszych czasach]. Na plus jest całkiem przestronna i ma poziomo ustawiony zasilacz do P4. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A jak wyglada sprawa tej plyty do montazu płyty glownej w nowych obudowach Codegena 6051 ???? Tez jest odkrecana czy na stałe?? Pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Kiepsko domykają się boczne ścianki. Odstają trochę na dole i jakoś tak ciężko je zmusić do współpracy [trzeba było na WF chodzić].Nie żebym bardzo narzekał. Jest to chyba jedyna wada jaką zauważyłem. No może jeszcze blacha jest jakaś taka cienka [przyzwyczaiła mnie poprzednia pancerna obudowa do P100]. Zresztą jak chwilę pokombinować, to się zamknie dokładnie. Poza tym obudowa jest ok. Jest ładna, funkcjonalna [wszystko zmieściło się POD zasilaczem] i niedroga [jak się okazało była to najtańsza obudowa w sklepie :]. Myślę, że jak uda mi się pomalować na ciemno panele urządzeń to będzie idealnie pasowała do zestawu Logitecha na który ostrzę sobie zęby. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bronek2000 Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Mam Tracer Magnetic - blacha faktycznie bardzo cienka, co może ułatwić modowanie ale jak dla mnie obudowa jest za lekka. Mam na górze zasilacz Hunt Key (bardzo ciężki) i dwa napędy CD-RW i DVD no i obudowa przy najmniejszym dotknięciu kołysze się na boki - środek cieżkości jest zbyt wysoko. Chyba na dole coś ciężkiego zamontuję, bo kiedyś mi się przewróci. Drgań co prawda nie mam ale wszystkie ścianki są oklejone grubą gąbką akustyczną, bez tego pewnie by były. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...