cloudior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Czy zasilacze dołączone do laptopów z USA działają w Polsce? Czy trzeba kupić przejściówke albo po prostu nowy? Właśnie sprowadzam sobie HP ZT3340US - on ma w komplecie: "65W AC adapter (3-wire)" Czy będzie odpowiedni wobec polskich standardów? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Na pewno nie bedzie odpowiednie... W stanach maja siec energetyczna 110V,a my mamy 230V :P I inne gniazdka... na dodatek... Najlepsze wyjscie to bedzie zakup zasilacza o tych samych parametrach z tymze w europejskiej wersji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 moze być ze zasilacz będzie 110-230 i w takim wypadku kupujesz sobie za 2 zł przejsciówkę i działa :) będzie napisane na baterii czy czym tam bądz dobrej mysli :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sobo05 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 http://accessories.us.dell.com/sna/Product...k=&refurbished= link do zasiłki od XPS2. W specyfikacji technicznej jest napisane Voltage Required: 90 to 264 VAC . Mam rozumieć że dokupując naszą europejską wtyczke będzie dobre zasilanie? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ayem Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 sobot05 - dokldanie tak - ja mam na kalu taki chamski konwerter bolcow i dziala zasilacze w 99% sa 110/230V Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...