Rosio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 od wczoraj zauwazylem ze nawet jak nic nie robie na kompie (zero poodwieranych okienek) uzycie proca jest ciagle 100% 8O :x , wczesniej tego nie bylo. Uzycie proca sprawdzam Menadzerem zadan jak i StatBare'm. Ki diabel? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
keiename Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Widze ze masz ten sam problem :( U mnie tez ciagle 100%. Moze to wina O/C :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 niekoniecznie... to uzycie procka, ktore pokazuja Wam te programy jest niecalkiem trafne, ze tak powiem.. Sprobujcie sprawdzic np. TaskInfo, on pokazuje jaki proces ile procka uzywa, latwiej nim namierzyc problem.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xan Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A nie isntalowaliscie czasem programow typu CPU Cool ???? , jezeli nie to Task Manager ,jezeli uzywacie win xp albp 2000 i zobaczcie co za progs wam tak sypie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 niekoniecznie... to uzycie procka, ktore pokazuja Wam te programy jest niecalkiem trafne, ze tak powiem.. Sprobujcie sprawdzic np. TaskInfo, on pokazuje jaki proces ile procka uzywa, latwiej nim namierzyc problem.. coz wydaje mie sie ze uzycie jest procesora pokazane jest prawidlowo bo temp rosnie nawet do 54 stopni, wczesniej nawet po parogodzinnym graniu niie mialem wiecej niz 50* Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A nie isntalowaliscie czasem programow typu CPU Cool ???? , jezeli nie to Task Manager ,jezeli uzywacie win xp albp 2000 i zobaczcie co za progs wam tak sypie . wczoraj zainstalowalem tylko StatBar (takie urozmaicenie winowsa, Wofek to ma) ale bylo wszystko ok dopiero po jakiejs godzine zauwazylem ze uzycie nie spada ponizej 100% :evil: 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A nie isntalowaliscie czasem programow typu CPU Cool ???? , jezeli nie to Task Manager ,jezeli uzywacie win xp albp 2000 i zobaczcie co za progs wam tak sypie . wczoraj zainstalowalem tylko StatBar (takie urozmaicenie winowsa, Wofek to ma) ale bylo wszystko ok dopiero po jakiejs godzine zauwazylem ze uzycie nie spada ponizej 100% :evil: 8O juz jest ok, to DC mi tak obciazal proca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A moze to jest 100% odciazenia procka? Poza tym zainstalujcie sobie CPuIdle fajowy program obniza temperature w windowsie o 10 stopni ( U mnie obnizyl z 42-43 stopni na 32) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rosio Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A moze to jest 100% odciazenia procka? Poza tym zainstalujcie sobie CPuIdle fajowy program obniza temperature w windowsie o 10 stopni ( U mnie obnizyl z 42-43 stopni na 32) nie czytasz postow 8O przecierz napisalem dlaczego tak sie dzialo i ze juz jest OK Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
McBenner Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 Heh no rzeczywiscie, ale mnie samemu zdazylo sie kilka razy pomyslec ze 96% to obciazenie kompa, a tymczasem to bylo w ilu procentach jest nieuzywany :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 27 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 27 Października 2002 A może macie UD włączone :))). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kobe83 Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 A moze to jest 100% odciazenia procka? Poza tym zainstalujcie sobie CPuIdle fajowy program obniza temperature w windowsie o 10 stopni ( U mnie obnizyl z 42-43 stopni na 32) Ja piszę w sprawię tego CPU Idle. Ja zainstaluje ten program to mam cały czas użycie procesora 100%. To w takim razie jak on ma chłodzić ten procesor. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Uneek Eth Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 CPU Idle bardzo dobra rzecz :!: Schładza nie tylko CPU ale i North Bridge... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LOBO Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2003 Do kobe83 --> gdybyś tak zajrzał do readme tego programu to byś się tak nie wygłupiał .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...