Skocz do zawartości
Rosio

100% uzycia procesora

Rekomendowane odpowiedzi

niekoniecznie... to uzycie procka, ktore pokazuja Wam te programy jest niecalkiem trafne, ze tak powiem..

Sprobujcie sprawdzic np. TaskInfo, on pokazuje jaki proces ile procka uzywa, latwiej nim namierzyc problem..

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

niekoniecznie... to uzycie procka, ktore pokazuja Wam te programy jest niecalkiem trafne, ze tak powiem..

Sprobujcie sprawdzic np. TaskInfo, on pokazuje jaki proces ile procka uzywa, latwiej nim namierzyc problem..

coz wydaje mie sie ze uzycie jest procesora pokazane jest prawidlowo bo temp rosnie nawet do 54 stopni, wczesniej nawet po parogodzinnym graniu niie mialem wiecej niz 50*

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie isntalowaliscie czasem programow typu CPU Cool ???? , jezeli nie to Task Manager ,jezeli uzywacie win xp albp 2000 i zobaczcie co za progs wam tak sypie .

wczoraj zainstalowalem tylko StatBar (takie urozmaicenie winowsa, Wofek to ma) ale bylo wszystko ok dopiero po jakiejs godzine zauwazylem ze uzycie nie spada ponizej 100% :evil: 8O

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A nie isntalowaliscie czasem programow typu CPU Cool ???? , jezeli nie to Task Manager ,jezeli uzywacie win xp albp 2000 i zobaczcie co za progs wam tak sypie .

wczoraj zainstalowalem tylko StatBar (takie urozmaicenie winowsa, Wofek to ma) ale bylo wszystko ok dopiero po jakiejs godzine zauwazylem ze uzycie nie spada ponizej 100% :evil: 8O

juz jest ok, to DC mi tak obciazal proca

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze to jest 100% odciazenia procka? Poza tym zainstalujcie sobie CPuIdle fajowy program obniza temperature w windowsie o 10 stopni ( U mnie obnizyl z 42-43 stopni na 32)

nie czytasz postow 8O przecierz napisalem dlaczego tak sie dzialo i ze juz jest OK

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A moze to jest 100% odciazenia procka? Poza tym zainstalujcie sobie CPuIdle fajowy program obniza temperature w windowsie o 10 stopni ( U mnie obnizyl z 42-43 stopni na 32)

Ja piszę w sprawię tego CPU Idle. Ja zainstaluje ten program to mam cały czas użycie procesora 100%. To w takim razie jak on ma chłodzić ten procesor.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi