jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Jaką płytke kupić pod mojego kompa żeby wycisnąć z niego max i wprzyszłości muc jeszcze coś wymienić.. napewno procka ...najlepiej na athlona 64 bitowego dane_o_moim_kompie.bmp Edytowane 29 Marca 2005 przez jalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 F.A.Q zrodlo informacji. walkowane n^x gdzie x przyjmuje wartosci od 1 do + nieskonczonosci Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ale czy bez zmieny napięcia,mnożnika moga dużo zdziałać :unsure: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) no właśnie postaraj sie troche i poszukaj a bez zmieny napięcia i mnożnika więcej nie wyciśniesz Edytowane 29 Marca 2005 przez Dex'ior Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wiecie przeszukałem tam wszystko ... i nic nie ma chyba kupie płyte główną nową doradzcie jaką jak możecie bo już nie wytrzyma musze podkrecic procka :mur: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nargil Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Na tej plycie wiecej nie da rady. To jest via kt 266, fsb 150 to i tak niezle na tym :) Kup nf7, albo lanparty nf2 . Wtedy bedzie git Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
VerB Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 LOL idz chlopie stad bo az sie cztac tego nie chce , jakbys szukal to bys znalazl .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 to trzeba było nie czytać prosze doracie mi jaką płytke kupić pod tego kompa żeby wycisnąć z niego max :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Taką http://forum.purepc.pl/index.php?act=boardrules A jak skonczysz czytac to za pomocą przycisku edytuj zmien tytułtematu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) Pozostało ci jeszcze -31964bajtów ? why ? aha do moderatora? NIE SZUKAŁEŚ? ZOSTANIESZ UKARANY... szukałem ale nie znalazłem a to nie wynika z mojego lenistwa ...naprawde nie znalazłemPS.dziekuje za wyrozumiałość :lol: szczegulnie ze na forum udzielam się pierwszy raz w życiu napewno mnie to zachęci ...do dalszego koszystania z pomocy innch :-P Edytowane 29 Marca 2005 przez jalo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jalo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 zmnienie temat ale nie bedzie pasował już do tego działu powinien sie wtedy znajdować w co kupić ... :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 kup Abitka NF7 za 210zl i bedzie dobrze :) jednak przy zmianie na athlona 64 bedzie cie czekala kolejna zmiana.. ABIT NF7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...