Thomas Opublikowano 18 Stycznia 2011 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2011 Poszukać na google ? "You come to an Elven fortress. Ingame version 1.4, just continue through. In version c1.5, the gates are closed. You need permission. To do that, there's a tower in thesmall lake north of the Elven fortress. You have to climb the tower, activate a shrine, and listento the spirit message. Return south to the Elven fortress and you can enter. " GameFAQs: Dungeon Lords (PC) FAQ/Walkthrough by GeorgeKI To chyba o to chodzi, nie wiem, gry na oczy nie widziałem ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gerix Opublikowano 9 Marca 2011 Zgłoś Opublikowano 9 Marca 2011 Witam i proszę o ewentualną pomoc: otóż mam taki problem związanym z Wartugiem , zaniosłem mu ostatni z reliktów ( oko) , podjąłem się kolejnej misji konkretniej miałem iść na bagna pogadać z Wielkimi kamieniami ( Gigant Stone's),i tu jest problem bo nie chcą ze mną rozmawiać za bardzo , zrobiłem wszystkie inne misje. W razie czego e-mail gerix8@gmail.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...