Windows XP Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam. Mniej więcej co dobe wylancza mi sie siec i trzeba zresetowac router. Mam zmienne IP i moze odlancza sie wlasnie podczas zmiany??? Moj router to Allied Telesyn AR 250 E. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 wyłącza. odłącza. Prawdopodobnie zasilacz uszkodzony. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Zasilacz :blink: tak już było od samego początku.. No trudno, wymienie :mur: PS Dziękuje Ci ParanoiK za poprawę mojej pisowni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Windows XP Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A czy może to być spowodowane właśnie zmianą adresu?? W Windowsie, na pasku pojawia sie ikona "pobieranie adresu sieciowego", po czym następuje odcięcie sieci. :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...