sliqe Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Krótko i na temat :> Znalazłem na stronie producenta faq na temat biosu ale niestety link nie działa ;] . Kilka razy przypadkowo udało mi się wejść poprzez klikanie w co popadnie na klawiaturce :) Jeżeli ktoś wie dokładnie jaka jest kolejność to prosze .... : > Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 chyba trzeba uruchomić komp trzymając esc, lub tab jak nie to polecam standardowo f2, f10 ale jestem niemal pewien że trzeba przy uruchamianiu trzymac esc. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xeo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Krótko i na temat :> Znalazłem na stronie producenta faq na temat biosu ale niestety link nie działa ;] . Kilka razy przypadkowo udało mi się wejść poprzez klikanie w co popadnie na klawiaturce :) Jeżeli ktoś wie dokładnie jaka jest kolejność to prosze .... : > 1356789[/snapback] Z tego co wiem to wszystkie Toshiby maja dostep do Biosu prze ESC (w trakcie uruchamiania), a potem gdy poprosi nacisnąc F1. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Shantillas Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Z tego co wiem to wszystkie Toshiby maja dostep do Biosu prze ESC (w trakcie uruchamiania), a potem gdy poprosi nacisnąc F1. 1356798[/snapback] Miales te "wszystkie" Toshiby w lapkach ??? Nie sadze.. W mojej wchodzi sie przez F2, ale to tez zalezy jaki BIOS siedzi w lapku.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...