SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 http://service.madonion.com/compare?2k1=4814326 Zobaczcie to!!! Berkut cos z twojej branzy, FC :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 mi sie wydaju że toto w newsach tłika jest... btw, co ta twoja stronka tak wooolno chooodzi??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dlaczego wynikow ostatnich testow nie podal?? moze zanizaly mu wynik zreszta dajcie mi chlodzenie kaskadowe kture z obciazeniem bedzie mialo -200 proca takiego jak tamten to pobije go ze 3 razy :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 tym pentiumem 333??? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 proca takiego jak tamten Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Jest o tym w newsach na Tweak.pl niedlugo wyjdą Hamery Amd to bendzie po 30 000 :twisted: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 3DMark nie jest benchmarkiem ktory mierzy wydajnosc proca. Tylko systemu graficznego. Jezeli karta jest dobra i proc w stosunku do niej wymieka to wiadomo ze podkrecanie proca zwiekszy wynik 3DMarka. Tak wlasnie jest u mnie. Jakbym mial P4 3GHz z HT to myslisz ze wynik z 7k ktore teraz mam skoczylby mi do 20k ?? Nie bo 3DMark nie tesuje proca wiec nie wiem co miales na mysli z tym Hammerem. Wynik 30k zobaczymy gdy pokaza sie nowe grafy np. NV30 Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 mi zmiana proca przy z D950 na Xp1,6@1,8+ przy gf2 Ti dala prawie 2000 w 3d marku 2001se i dlatego wydaje mi sie ze szybszy brocek przy Radeoie 9700moze zwiekrzyc wynik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RusH Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 dexter poczytaj sobie jak jest obliczany wynik 3Dmarka .. (fps1 + fps2 + fps3 )x CPU jakos tak to bylo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 arnie: sorki nei doczytałem - zmęczony byłem po szkole :( ale to mnoży cię razy wydajnosć cpu czy jego zegar - jeżeli to drugie to ten benchamrk jest nieobiektywny. poza tym w pewnych przypadkach leszpy cpu da leszpy wynik. - np duron 1ghz + 9700 - zamienić proca na 2200+ to wynik podskoczy. ale tak jak aj mam - czyli zmiana z durnia na athlona przy gf2mx - to mi ni ch** dało. zręsztą nie testuje tego żadnymi 3dmarkami (bo po co??? żebym sie wstydził tylko wyniku??? :lol: :lol: :lol: ) ale w rtcw zero różnicy - jak sie cioł tak sie tnie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dexter Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Napisalem to samo ze bardzo szybki procek + kiepska karta = slaby wynik. I oczywiscie na odwrot. Do Radeona9700 zeby otrzymac niezly wynik trzeba miec niezlego proca ale do Radeona 9000PRO wystarczy AXP1600+ i szybszy proc podniesie wynik o znikoma ilosc punktow. Pozdro Dexter Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RaV[666] Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Zalezy w jakim rozumieniu "szybszy" bo 3Dmark jest bardzo lakomy na przepusowosc ,przy wiekshym FSB wynik rosnie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mefisto Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Zastanawiam się dlaczego ci z finlandi nie wzieli 2.4 zmiast 2.8! Sądze że Z FC by go bardziej pojechali np. do 3.9 A jak będę mieli nowy ram (bo pisali że bedą) to walną coś koło 22k Tak sądze :):):):) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 26 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 26 Października 2002 moim zdaniem ten p4 niewykorzystal calego potencjalu Radeona 9700 zresztą 3d mark zawsze lubiał Amd ..... 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...