bagi Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mam procesor athlon 2400 wczoraj jego temperatura wzrastała do 40 stpni a w tej chwili wzrosła do 51 stopni <_< czy cos mam nietam <_< miał ktos z was taki przypadek prosze o pomoc :) z gory dzieki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
_HuBi_ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 proponuje poczytac FAQ lub PODSTAWOWE ZAGADNIENIA wszystko jest chyba ok, moze wczoraj jak sprawdzales proc nie byl w stressie a teraz jest lub ci czujnik warjuje - bylebys nie mial powyrzej 80*C po proc ci moze odejsc na druga strone Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bagi Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 hmm mam nadzieje ze niewyjedz <_< no inaczej :mur: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gosu Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Idz poczytaj podstawy. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 6 Kwietnia 2005 Ja kiedys na Boxowym wentylatorze i pascie... mialem 88 w stresie... zdjalem radiator i okazalo sie ze po 4 miesiacach z silikonu zrobila sie gumiaste cos... koloru ciemnoniebieskeigo... :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...