Grucela Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Wpadłem na taki pomysł że fajnie by było jak by każdy pokazał na forum zdjęcie swojego kopa... Więc ja zaczne : zdjecie 1 zdjecie 2 P.S sorki ze zdjecia troche zajmuja... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 YYYYYYYYY to niby po co jest dział modyfikacje? Przejrzyj strone zanim wrzucisz durny temat Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 OK jest dzial modyfikacje ale nie wszyscy tam umieszczaja fotki wiec mozecie je umieszczac tutaj ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Fotka jeszcze bez panela, ale uzupelnie z czasem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 powiem ci ze mój KOMP na pierwszy rzut oka zbytnio się nie różni :D Bo widze ze tez masz OPTIMUSA :D Obudowa jak u mnie też rozkręcona heh Kompy różnić się mogą dopiero w srodku czyli w parametrach a fotki nie miałem możliwości zamieścić :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Po moją fotę klikać na KONFIG & FOTO. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 powiem ci ze mój KOMP na pierwszy rzut oka zbytnio się nie różni :D Bo widze ze tez masz OPTIMUSA :D Obudowa jak u mnie też rozkręcona heh Kompy różnić się mogą dopiero w srodku czyli w parametrach a fotki nie miałem możliwości zamieścić :( Nie mam OPTIMUSA :) buda to ModeCom Angel "flaki" w configu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 ja mówiłem o KOMPIE GRUCELA :) heh BO wkońcu to on zaczął TOPIC SORRY za zmyłke :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 przykro mi ale ja tez nie mam optimusa ;) tylko monitor mam optiview ;) a paka to staryy skladak ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a to nie zauważyłem :) Ale monitorek to też mam OPTIVIEV :) heh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Wpadłem na taki pomysł że fajnie by było jak by każdy pokazał na forum zdjęcie swojego kopa... Więc ja zaczne : zdjecie 1 zdjecie 2 P.S sorki ze zdjecia troche zajmuja... To niby ma byc zmodyfikowana obudowa? To jakas kpina? :mrgreen: Przejzyj sobie najpierw zanim zaczniesz myslec, ze jestes modderem www.coolcasegallery.net Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zrelaksuj sie Pajączku! Niektorzy sa mlodzi, i dla nich modem jest zalozenie wentyla i zdjecie boku obudowy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zrelaksuj sie Pajączku! Niektorzy sa mlodzi, i dla nich modem jest zalozenie wentyla i zdjecie boku obudowy. Moze i racja, ale dla takiej budy nie warto bylo zakladac nowego watku ;) IMHO lepiej bylo pojsc do sklepu po lakier i ja pomalowac w tym samym czasie ;) :) :) :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zrelaksuj sie Pajączku! Niektorzy sa mlodzi, i dla nich modem jest zalozenie wentyla i zdjecie boku obudowy. To na czym ten wentyl ma sie trzymac, jak zdejma bok ??? 8O Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Przeciez widzisz ze lezy obok :) (popatrz na fotke nr 2) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zrelaksuj sie Pajączku! Niektorzy sa mlodzi, i dla nich modem jest zalozenie wentyla i zdjecie boku obudowy. To na czym ten wentyl ma sie trzymac, jak zdejma bok ??? 8O Moze na gumkach recepturkach ;) HEHE, ale to akurat byl taki sobie pomysl :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grucela Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 to nie miala byc zmodyfikowana obudowa tylko zdjecie mojego kompa... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://lisek.cjb.net/others/chlodnica/nowe...we/P1010017.JPG - to mój :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Po co? Jak tak dalej pojdzie, wszyscy beda wrzucac zdjecia swoich pokojow, samochodow, telefonow i czego tam jeszcze nie wymysla. Po co? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DA VINCI Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 grzesio po co ty na tym forum jesteś jak ci wszystko nie odpowiada ????? Grucela chciał zacząć jakiś ciekawy watek a ty już od razu musisz go zlinczować :? Nie uwarzasz że twoje postępowanie jest bez sensu ????????? Jego sprawa co zakłada i czy MODERATORZY mu to usuną czy nie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nie odpowiada mi to ze kupa ludzi zaklada tematy bez wiekszego sensu, nie wydaje mi sie ciekawym watkiem wrzucanie zdjec kompow, a szczegolnie niezmodyfikowanych. A bez malkontentow ten swiat bylby do [gluteus maximus] PS Polecam lekture slownika ortograficznego. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://lisek.cjb.net/others/chlodnica/nowe/P1010017.JPG - to mój :) Zawsze podziwialem twoj gust w doborze pieknych, a zwlaszcza "przestronnych" obudow :lol: Lisq, ty uzywasz takiej pasty ??? 8O Nie wstyd to dla overclockera ??? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Lisq, ty uzywasz takiej pasty ??? 8O Nie wstyd to dla overclockera ??? :? A dlaczego wstyd?? U mnie między AS3 i taką silikonówką jest różnica 1*. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://lisek.cjb.net/others/chlodnica/nowe/P1010017.JPG - to mój :) Zawsze podziwialem twoj gust w doborze pieknych, a zwlaszcza "przestronnych" obudow :lol: Lisq, ty uzywasz takiej pasty ??? 8O Nie wstyd to dla overclockera ??? :? Ta obudowa jest naprawde przestronna ;) HEHE 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zawsze podziwialem twoj gust w doborze pieknych, a zwlaszcza "przestronnych" obudow :lol: Lisq, ty uzywasz takiej pasty ??? 8O Nie wstyd to dla overclockera ??? :? Nieee :) No jak ja musze napastować dwa Peltiery, to przecież nie bede uzywal do tego drogiej pasty... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Zdjęcie oraz opis dokonanych modyfikacji znajdziecie w linku w podpisie :) . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Avandrel Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Ja uważam, że modyfikacje obudowy powinny oprócz wydajności nieść pewną estetyke... no w ramach możliwości nie zajmować całego biurka. Takie jest moje zdanie, a sądząc po zdjęciach widze że Lisek może się zemną nie zgodzić :) A tutaj znajdziecie moją bude: http://www.tweak.pl/artykul/mod_piotr_sedlak2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 http://lisek.cjb.net/others/chlodnica/nowe/P1010017.JPG - to mój :) Lisek gdzie mozna takie chlodnice zakupic? bo ta jest wypasik :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Przeciez widzisz ze lezy obok :) (popatrz na fotke nr 2) I bardzi wydajnie chlodzi biurko. :) HEHEHEHE LOL HAHAHA LOL :mrgreen: Dobre to bylo bardzo dobre Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesio Opublikowano 28 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 28 Października 2002 Nabijacie sie z chlopaka - ale moze ma podkrecone biurko, i musi je chlodzic? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...