RIKER Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mam pytanko gdzie mozne dostac taka plytke, nie ma w sklepach cos ostatnio wiecie moze najlepiej by pasilo z krk jakis sklepik :) dzieki z gory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2005 (edytowane) kupilem sobie tą płytke i całkiem spoko jak narazie , ale mam jedno pytanko .... przy montażu pc przez pomyłke usb podpiołem tam gdzie diody diagnostyczne i na odwrót :mur: :lol: teraz podpiołem jak trzeba i działa w ten sposób : jak włącze pc bez ramów to świecą 3 diody czerwone i jedna zielona jak włącze pc ze zworką w pozycji clear cmos to świecą wszystkie na czerwono .... jak włącze tak jak trzeba to migają racz czerwona raz zielone , a potem już świecą na zielono wszystkie .... usb też działą :) mam nadzieje że wszystko ok .... Edytowane 23 Kwietnia 2005 przez j.h.hudy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 mam pytanko gdzie mozne dostac taka plytke, nie ma w sklepach cos ostatnio wiecie moze najlepiej by pasilo z krk jakis sklepik :) dzieki z gory 1356973[/snapback] http://www.joycomputer.com.pl/cennik.html Sklep z krakowa, ma w ofercie ta plyte za 293. Za pomocą google znalazlem to w 10 sekund. Więc nie zawracaj glowy innym tylko sam poszukaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
j.h.hudy Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Riker ma już tą płyte od dawna ..... w pcp kosztuje 270 a w reset na ditla 278 i tam kupiłem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwynbleidd Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2005 Riker ma już tą płyte od dawna ..... w pcp kosztuje 270 a w reset na ditla 278 i tam kupiłem :) 1407587[/snapback] Sorry, ze na taki stary post odpisalem (nie zauwazylem daty, a nastepny po nim post byl dzisiejszy) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...