misiuplus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Co zrobić żeby w wianmpie grały mi wszystkie głośniki 5.1 ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paulo Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Było wiele razy. http://www.winamp.com/plugins/details.php?id=129453 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuplus Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A co zrobić żeby grał tesh i subwoofer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slow Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A co zrobić żeby grał tesh i subwoofer 1357185[/snapback] mloda krew na forum... niedlugo wszystkie nowe posty beda pisane jezykiem blogowym ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuplus Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 To co wie ktoś jak zrobić żeby i też subwoofer chodził? Bo teraz chodzi mi przód i tył i subwoofer bo zmieniłem ustawienia w karcie dźwiękowej ale chcę żeby wszystko grało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elbios Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 To co wie ktoś jak zrobić żeby i też subwoofer chodził? Bo teraz chodzi mi przód i tył i subwoofer bo zmieniłem ustawienia w karcie dźwiękowej ale chcę żeby wszystko grało 1358304[/snapback] no to jak chodzi ci przod, tyl i subwoofer to chyba wszystko, nie? :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiuplus Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 a center ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...