Skocz do zawartości
Kaminski99

Co W Plusie Od 1.04 ?

Rekomendowane odpowiedzi

Witam

Mam zamiar zmienić taryfę od początku nowego miesiąca.

Teraźniejsza promocja: Nowe Taryfy w Plusie II Kończy się z końcem tego miesiąca.

Mam takowe pytanie: Co pojawi się nowego, jakie zmiany, Czy wstrzymywać się ze zmianą taryfy ??

Może ma ktoś jakieś przecieki z Plusa, lub pracuje i wie ???

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja na twoim miejscu bym sie wstrzymal, przejrzalem wszystkie oferty naszych kochanych operatorow i na dzien dzisiejszy wybralbym Era Classic 70 z telefonem siemens sx1 pozostale sieci oferuja fajne telefony ale o cenach lepiej nie mowic :?

P.S

Nie wiem ile chcesz wydac na abonament i ile masz pieniazkow na telefon ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem z Erą i ich taryfą Era Komfort. Koles w salonie powiedzial mi 2 tyg. temu ze dla stalych klientow (skonczyla sie umowa i chce zachowac numer) bedzie oferta od 1 kwietnia (jutro ide) i z telefon (SX1) bedzie pewnie tanszy.

Zobaczymy a jak nie to mu nogi z [gluteus maximus] powyrywam bo juz 3 raz tam bede.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mam ten sam problem z Erą i ich taryfą Era Komfort. Koles w salonie powiedzial mi 2 tyg. temu ze dla stalych klientow (skonczyla sie umowa i chce zachowac numer) bedzie oferta od 1 kwietnia (jutro ide) i z telefon (SX1) bedzie pewnie tanszy.

Zobaczymy a jak nie to mu nogi z [gluteus maximus] powyrywam bo juz 3 raz tam bede.

1360633[/snapback]

ciekawe co mi idea zaoferuje jak konczyc mi sie bedzie umowa w czerwcu :lol:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

1360633[/snapback]

Akurat Era z SX1 jakis przekret robi. Znajomy ostatnio podpisal nowa umowe, abonament 60zl (po roku 120zl albo przejdzie na nizszy pakiet), telefon SX1 za 100zl +vat i wszystko niby fajnie, ale nie dostal karty pamieci a bez tego telefon oferuja 50% funkcjonalnosci ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jakie sa stawki w Era Classic 70 ?

Bo mojej mamie sie skonczyla umowa w plusie i gosc nam zaoferowal cos takiego:

Nowy plus 45

-darmowe minuty: 50

lub

-darmowe sms'y200

sms - 0,18 zł

minuta - 0,72 Zł

Abonament - 45 zł

Przez 6 miesiecy Darmowe rozmowy w weekendy i wieczorami za darmo (normalnie to jest płatne. 2h na te rozmowy. Potem mozna albo placic albo deaktywowac.

I wymiane telefonu na SE k500i za 50 zł ... Warto ?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Zwroc uwage, ze jezeli posluzymy sie elementarna matematyka to minuta nie wychodzi 0,72 pln

To jest nie do konca powiedziane ile co kosztuje.

Dopiero po wykorzystaniu pakietu 50 minut wchodzi ta stawka.

Ale normalnie 45/50 = 0,90 pln/min

To samo z SMS

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Bo to nie sa pakiety pieniezne (ze masz 30 pln do przegadania to wtedy sie liczy po ile sa minuty).

Nawet jakby minuta byla po 20 pln to Cie to teraz nie obchodzi.

Masz 50 minut i placisz 45 pln.

A wazne jest co jest po tym pakiecie (czyli jak juz wykorzystasz 50 minut w miesiacu).

Tutaj masz cene 0,72 pln/min

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dostałem ofertę:

Siemens S65 za 250zł :D

Ma może ktoś cynk gdzie w Wawie ten telefon jest dostępny fizycznie??

Bo mogę go sobie wziąć za te 250zł tylko musi być gdzieś dostępny wPLUSie, ale nie ma :mur:

Jak ktoś znajdzie go to prosze o znak B)

Edytowane przez Kaminski99

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Akurat Era z SX1 jakis przekret robi. Znajomy ostatnio podpisal nowa umowe, abonament 60zl (po roku 120zl albo przejdzie na nizszy pakiet), telefon SX1 za 100zl +vat i wszystko niby fajnie, ale nie dostal karty pamieci a bez tego telefon oferuja 50% funkcjonalnosci ;)

1360657[/snapback]

Mozesz mi wyjasnic na czym polega ten przekręt? Nikt ci nie mowi ze dostaniesz telefon z kartą wiec dlaczego sie dziwisz ze dostales bez?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Mozesz mi wyjasnic na czym polega ten przekręt? Nikt ci nie mowi ze dostaniesz telefon z kartą wiec dlaczego sie dziwisz ze dostales bez?

1360884[/snapback]

Na tym, ze telefon bez karty daje ci 50% funkcjonalnosci. Szczerze mowiac wczeniej nawet nie wiedzialem, ze takie "wybrakowane" sprzedaja totez cala sytuacja mnie zdziwila. Biorac telefon w takiej promocji oczekiwalbym jednak ze dostane model w pelni sprawny czyli, taki, ktory moge wykorzystac w 100%, a nie taki do ktorego musze jeszcze doplacic troche za karte MMC.

Edytowane przez KrzychuG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Na tym, ze telefon bez karty daje ci 50% funkcjonalnosci. Szczerze mowiac wczeniej nawet nie wiedzialem, ze takie "wybrakowane" sprzedaja totez cala sytuacja mnie zdziwila. Biorac telefon w takiej promocji oczekiwalbym jednak ze dostane model w pelni sprawny czyli, taki, ktory moge wykorzystac w 100%, a nie taki do ktorego musze jeszcze doplacic troche za karte MMC.

1361022[/snapback]

Telefon ma wszystkie swoje funkcje bez mmc, a ze ci gry i filmy nie wejda to coz... mogles sie domyslic ze jakby dodawali karte za kilkaset zl to by o tym napisali...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Telefon ma wszystkie swoje funkcje bez mmc, a ze ci gry i filmy nie wejda to coz... mogles sie domyslic ze jakby dodawali karte za kilkaset zl to by o tym napisali...

1361105[/snapback]

Na 4M pamieci za wiele nie zmiescisz, wiec kamera tez nie bardzo sie przydaje. Kiedys, jak byla promocja na serie SL to jakos problemu z kartami nie robili. Tak poza tym, to ja nie kupilem tego telefonu, kolega skorzystal z tej promocji. Mnie takie ceny nadal przerazaja.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak karty nie ma to znaczy ze zajeb**i w salonie a nie sprzedaja bez.

Takich numerów nie było w Siemensie zeby takie wersje wypuscic.

Zreszta ja SX1 uważam za starocia już, pozatym tnie sie, zwiesza, ma tylko jedna fajna rzecz a mianowice gierke w strrzelanie do komarów :-P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak karty nie ma to znaczy ze zajeb**i w salonie a nie sprzedaja bez.

Takich numerów nie było w Siemensie zeby takie wersje wypuscic.

Zreszta ja SX1 uważam za starocia już, pozatym tnie sie, zwiesza, ma tylko jedna fajna rzecz a mianowice gierke w strrzelanie do komarów  :-P

1361324[/snapback]

Kaminski napisz jak bedziesz mial cos madrego do powiedzenia. Sprzedają jak im sie podoba, oni kupują fony od Siemensa i robią z nimi co chcą. Moze kupują bez kart bo po co im?

SX1 sie nie zawiesza tak duzo jak sie slyszy (prawie wcale).

Skoro SX1 to dla ciebie staroc to podaj telefon w podobnej cenie z takimi funkcjami jak on (Symbian, DivX, MP3, gry z NGage, BT, kamera, MMC)

Gierka z komarami jest fajna, fakt.

Edytowane przez IamWeasel

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dobra w takiej cenie nie ma nic, ale dla mnie dyskflalifikuje go jego klawiaturkai wielkość. A że się zawiesza to sprawdzone na SX z ery (czarnym). Może to ten był jakiś wadliwy, qmpel ożenił go na allegro, i jeszcze zarobił 100zeta bo kupił za 800 sprzedał za 900, ale to juz dawno było. Ale komplet był z kartą wszystkim, a wzięty w promocji.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi