Gość robot Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 chce stworzyc partycje na 250gb - dysk zapelniony w jais 60% - jaki program to zrobi najlepiej i najszybciej bez kasowania danych z dysku? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 chce stworzyc partycje na 250gb - dysk zapelniony w jais 60% - jaki program to zrobi najlepiej i najszybciej bez kasowania danych z dysku? 1357283[/snapback] Partition Magic 7.0? Używałem niedawno, swoją miacierz dzieliłem na trzy partycje - działa wszystko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość robot Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 ok dzieki - kiedys robilem jakims starym partition magic to byly rzeczy ktore nie chcialy dzialc.no ale teraz mam chyba 8 albo 7 wiec mysle ze wszystko pojdzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...