Skocz do zawartości
benek

komu reka sie poci od ... :-)))))))

Rekomendowane odpowiedzi

Heh... niezle :) Ciekawe czy jest model z halogenami na przodzie i swiatlem wstecznym ;) Heh.. ciekawe jakie to uczucie kiedy takie cos dmucha od dolu.. moze sobie takie cos zrobie z nudow z jakies rozwalonej myszy :) Nastepny krok to mysz chlodzona blokiem wodnym :))) .. podjezdrzasz wtedy taka co troche pod stacje dokujaca by zmienic ciecz na schodzona :)))

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A czy taka myszka nie trzęsłaby się trochę... ???

jezeli masz cale i wszystkie "skrzydelka" na wentylku, to dlaczego miala by sie trzasc ?

smiglo wywazone nie powinno miec zadnych takich

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tylko od tego oświetlenia to komp może się wieszać ! Tak jak niektórym na optycznej !

Ze jak.. moze rozszerz troche wypowiedz bo nie rozumiem, jak od optycznej myszki moze komp sie wieszac 8O

Mam kumpla którem optyczna wieszała kompa , ciągle mu resetowało kompa, pisze w Wordzie i nagle gdy ruszy myszą reset ! Słyszałem o 3 takich przypadkach ! Za duże obciążenie PS/2 nie wydala !

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

eeetam. wiatrak to juz przeżytek. Wlaśnie rozwalil mi sie pad Dual od ps2. Ciekaw jestem czy da sie te silniczki z Duala zamontować w myche ..:D jak sie uda to będe mal super Dual Mysz :D :D

Ale wypas, będzie 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

He..he.. niezapomnij dodac skanera lini papilarnych ^_- bedziesz mial identyfikacje w systemie i pewnosc ze tylko ty tej myszki bedziesz uzywac :) He.. he.. Pozatym przerobic komunikacje na jakis Bluetouch.. wiekszy zasieg.. i wogole :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jasne! :D

Bo trzeba przerabiac mysz radiowa - a dorobic do niej kabelek, ale nie do komunikacji z kompem, a do podciagniecia dodatkowego zasilania 8) :D

I wtedy bedzie mozna do niej zapakowac nie tylko jakies obsrane diodki, ale hp. halogeny.... Albo jakies ogrzewanie elektryczne na zime...

:D :D :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Może i fajnie wygląda, ale nie sądzę, aby to pomagało. Trzeba by było trzymać rękę trochę nad myszką.

Niestety w mojej myszce nie ma miejsca, a nawet jak by było to i tak bym się tego nie podjął, ale może w starej kulkowej myszce...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...