PRESTON Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 czesc mam problem z wyswietlaniem obrazu na tv poprzez tvout na mojej karcie HIS r9800pr0 jak podlacze jest obraz jest kolor tylko wzdloz ekranu z gory w dol leca jakies poszarpane paski jak by zaklocenia sprawdzalem okablowanie i wszystko jest si wiec problem moze byc w tym ze mam w kompie zasilacz za 70 zl tj codegene cz cos o i moze nie uciagnac 3 dyskow nagrywarki i jeszzce radka hmm? cz to moze byc winowajca?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Patrol Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 wyciagnij kabel antenowy z tv Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartek_st Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 masz jakies przebicie na kablu powyciagaj wszystko i odłacz i kup kabel tvout-euro ;) o ile takiego nie masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PRESTON Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 zrobilem jak patrol radzil i podzialalo zniknely duze zaklocenia teraz sa podobne ale prawie nie widoczne z karty kabel idzie przez przejsciowke svideo do "chincha" cz jakos tak:P i podlaczam go do video , do videa tez podlaczam antene i byly mega krzaki jak ja wyciaghnalem krzaki ustaly w 90% ekran niestety nie jest czysty i klarowny:/ macie jeszcze jakies pomysly? ah i nie wiem jaki kabel to ten euro tzn wiem ale nie spotkalem takiego z svideo na euro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...