wróbel Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Chodzi o tą AUKCJĘObecnie mam to co w podpisie,czyli nieźle ale chętnie pobawił bym się takim Geforce'm.Nie jestem ostatnio na bierząco-może mają wyjść w najbliższym czasie jakieś ciekawsze demony prędkości w rozsądnych cenach??Co zrobilibyście na moim miejscu-łyknąć tą grafikę czy jechać na radziu?(najgorsze jest to że te Radki lecą z dnia na dzień na wartości :( )Pomyśleć żę jakiś czas temu udało mi się ją "dobrze" kupić za 970 zł :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aerial Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Wymiana 9800@XT na takiego 16/6 ale mimo wystzko okrojonego 6800 wg mnie nie ma wiekszego sensu. Bedzie wprawdzie szybciej (ale i to nie zawsze - hl2), ale nie na tyle zauwazalnie. Bylo tu paru ludzi niezbyt zadowolonych z takiej przesiadki (dokladniej z 9700/9800). Spodziewali sie wiekszego skoku wydajnosci. Jezeli bedziesz cos chcial wymieniac to czekaj na spadek cen i ew cos 256mb gddr3, najlepiej x800pro vivo, ale jak jeszcze stanieje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Myszek Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja czekam az stanieje albo x800pro albo 6800gt. tylko musze wygrac 1000zl w STS :D :D . trzymajcie kciuki :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wróbel Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Dzięki za rady.Puściłem już informację że sprzedaję Radka,teraz zobaczymy- jeśli znajdzie się klient z rozsądną ceną to co tam zamienię :) a jeśli nie...cuż zostane przy starym dobrym radku :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KOFEK Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Moze to i dobry pomysl z tym zeby zaczekac na jakas karte z 256 mb gddr3 ale po przesiadce z radka napewno odczujesz roznice(moze nie w hl2 ale w calej reszcie ). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Uwazam ze bardzo ciekawa propozcja. Do tego napewno zobaczysz roznice po zmianie nawet w HL2. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
velvet-1978 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 też zastanawiam się nad zakupem tej karty: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46274817 ale jakoś nikt nie chce mi powiedzieć, czy naprawdę warto. Przesiadka z GF IV titanium 4200 na pewno będzie zauważalna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sucker Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 velvet-1978 napisał(a): też zastanawiam się nad zakupem tej karty: 1361517[/snapback] Podaj reszte sprzetu bo nie wiedomo czy karta rozwinie skrzydla. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...