a-spect Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Chce sprawic sobie nowa karte graficzna. Ale nie wiem jaka bedzie dobra zeby gry sie nie scinaly. Nie chce wydawac fortuny na karte bo to bez sensu i tak niedlugo wyjda nowe :mur: Dlatego nie wydam wiecej niz 450zl do 470 zl Zastanawiam sie czy 256 MB ATI 9600 PRO.x8 GIGACUBE TV/DVI bedzie dobrym wyborem. A jej koszt wynosi 429 zl . Pomuzcie dokonac dobrego wyboru . Moja dostychczasowa karta to :sad: Ati Radeon 9200 /64mb/TV :cry: :cry: :cry: :cry: Sami widziacie dlaczego chce ja zmienic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chemiczny_ali Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Imho jak nie chcesz wydawac duzo kasy to wez radka 9550 za ok.230zl :wink: Karta po podkreceniu bedzie miala zblizona wydajnosc do radka 9600pro/xt... Wracajac do tego radka z 256MB to omijaj takie smieci duzym lukiem :wink: Nie wiem jaka masz reszte sprzetu ale domyslam sie ze taki 9550 bedzie dobrze pasowal :wink: pozdrawiam Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fuzz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Podstawowe zagadnienia. Co kupic?. FAQ. Regulamin. Przyklejone tematy. Po tym wszystkim, napisac topic z regulaminowym tematem, podac reszte configu, i cierpliwie czekac na odpowiedz. Spocznijcie Towarzyszu. Ja bym Ci za to punkty walnal, ale poczatkujacy i... bla bla bla. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
faster Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 (edytowane) ten GIGACUBE to tylko ma ładnie napisane te PRO ,mam identyczna karte i właśnie staram się jej pozbyc .tak jak wyżej ten 9550 jest napewno nie gorszy od tego gigacube i napewno ma większe pole do popisu w podkrecaniu .ja na swoim fałszywym radku pro miałem w 3d mark 03 -2700 pkt ok gdzie prawdziwy pro ma co najmniej powyrzej 3300 pkt .więc nie warto . a te 256 mb jest dobre jak masz szybkie kości ,on ma (5 ns) co dodatkowo go spowalnia . Edytowane 29 Marca 2005 przez faster Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...