Morientez Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Witam Nieznalazłem nic na forum o tych kostkach więc postanowiłem zrobić temat w Ofercie Luksa są takie pamięci A-DATA VITESTA 2*512MB DDR500 dual channel kit !HYNIX-D5! - 800zł Co o tym sądzicie, jakie są timingi, ile się da wyciągnąć maksymalnie FSB i najważniejsze - czy opłaca się je kupić do A64 ? z góry dziękuje Pozdro Morientez Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Assarhadon Opublikowano 1 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Czerwca 2005 (edytowane) Ja posiadam te kości w TwinMOS Twister 533MHz, jak narazie udało mi się z nich wycisnąć 300 na [2.5 3 3 11]. Moja płyta nie daje możliwości podniesienia napięcia ponad 2.8 V. Nie wiem jakie V można na nich dać maksymalie, a prosiłbym użytkowników z np. DFI i tymi kośćmi o wypowiedzi w tej kwestji . Z powodu ograniczecnia napięcia nie wiem jakie są prawdziwe możliwści OC jeśli mowa o MHz, jak i o timingachi :D Edytowane 1 Czerwca 2005 przez Assarhadon Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaRLuS Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Kwietnia 2006 Widze ze temat nie zabardzo idze, a szkoda bo zapewno jest wiecej takich uzytkownikow ktorzy nie za bardzo wiedza co z tego mozna wycisnac, ja mam kingmax'e hard core no tymczasem sa na 250 mhz nie bawilem sie jeszcze co z nich da sie wystukac. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...