Skocz do zawartości
Dex'ior

Nuda

Rekomendowane odpowiedzi

Co można robić w wolnym czasie? Ja wolny czas mam jak tylko ze szkoły przyjde. Przychodze i nie wiem co mam robić. Nie mam żadnej ciekawej gry. Te co grałem to mi sie znudziły. Może ktoś miał by coś ciekawego dla mnie :?: Coś czemu bym mógł poświęcić czas. Ale żeby nie kosztowło mnie to za dużo (kasy). Aha, jeszcze jedno. Nie piszcie mi tylko że mam sie uczyć :mur: bo mam dość szkoły i to co złapie na lekcjach mi spokojnie wystarcza.

Może jakaś robota na kompie? HELP ME

Bo niedługo z nudów zapadne w wieczny/zimowoletni sen.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co można robić w wolnym czasie? Ja wolny czas mam jak tylko ze szkoły przyjde. Przychodze i nie wiem co mam robić. Nie mam żadnej ciekawej gry. Te co grałem to mi sie znudziły. Może ktoś miał by coś ciekawego dla mnie :?: Coś czemu bym mógł poświęcić czas. Ale żeby nie kosztowło mnie to za dużo (kasy). Aha, jeszcze jedno. Nie piszcie mi tylko że mam sie uczyć  :mur:  bo mam dość szkoły i to co złapie na lekcjach mi spokojnie wystarcza.

Może jakaś robota na kompie? HELP ME

Bo niedługo z nudów zapadne w wieczny/zimowoletni sen.

1357566[/snapback]

Zacznij programować, na początek może PASCAL, ewentualnie jak się czujesz na siłach to C++, Delphi ;) Naucz się robić stronki, to daje sporo kasy :) A co do nauki to po tym co piszesz wnioskuje że dalej niż w Gimnazjum nie jesteś no nie? :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup sobie/pozycz od kogos gitare.....

czas siedzenai nad nia, zanim wezmie cie kur**ca to ok 4 godzinki

ogolnei fajna rzecz.....jak juz nauczysz sie podstaw siedzenie nad nia jest przyjemnoscia :)

ja np obcykalem dzisiaj solowke do sweet child o' mine gunsow.....i mam motywacje by kupic sobie wah wah....bo na tremolo ciezko :>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Polecam nauke PHP :)

Napoczątku traktowałem to jak zabawę :) Teraz jak mam szczęście to 500 - 700 zł tygodniowo się uda zarobić :) Najmniej 80 zł miesięcznie miałem :) Zleceń jest od groma jak potrafisz zrobić coś porządnie to będziesz miał klientów:)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

rower, rolki;]

efektowne siedzenie na ławkach pod blokiem

czytanie książek

1357594[/snapback]

Dokładnie. Jeszcze można dodać oglądanie filmów, słuchanie muzyki

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troche uczyłem sie programowania w c++ ale jakoś przestałem (wtedy grałem w et)

gitere mam ale sam siebie słuchać nie moge :)

stronki umiem robić a co do php to dobry pomysł bo tylko podstawy troche znam.

jestem w 3 klasie gimnazjum

rowerem owszem jeżdże (jeździłem do czasu aż roweru nie roz...psułem - będę go musiał naprawićbo ciepło sie robi) - do kumpla i z powrotem całe 2 km

na bitewniaki nie mam tyle kasy

siedzenie pod blokiem i patrzenie się na mój pedalsko pomalowany blok (pomarańczowo różowy) jakoś też mnie nie bawi

muzyki słucham ale to nie zajmuje czasu

ogólnie to podoba mi sie jak jest coś do robienia na kompie i chyba zabiore sie z powrotem za c++ i za php też

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ja jak bym szukał rozrywki w swoim wypadku to napewno nie przy kompie :) , teraz zaczyna się "sezon" :P futbolu i se można pograć, do tego jakieś wyjazdy rowerowe, jakieś panie ;], nie musisz się patrzeć w blok gadając ze znajomymi ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gość Michał_misiek

siedzenie pod blokiem i patrzenie się na mój pedalsko pomalowany blok (pomarańczowo różowy) jakoś też mnie nie bawi

1357637[/snapback]

Zawsze możesz posiedzieć przed innym blokiem :lol:

Hehe, żart

Edytowane przez Michał_misiek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rower naprawie no ale ile można jeździć.

już znalazłem swoją drógą połóweczke - leża w lodóweczce

ogólnie to nie znam żadnej ciekawej laski a nie jestem z tych co chodzą i szukają po mieście z którą by tu sie przejść. Jak sie znajdzie to będzie :)

kompa nie wywale z listy zajęć bo to by było samobojstwo

u mnie w mieście żeby sobie pograć w piłke z kumplami to trzeba sie umówić tydzień wcześniej i po 1-2 godzinach gry jakośim sie odechciewa ale palacze wysiadają i nie ma z kim grać

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja polecam wywalić z powyższych wypowiedzi kompa i bedzie git ;)

1357649[/snapback]

Dokładnie. Jak mi się doszczętnie nudzi, bolą mnie mięśnie lub ew jest późna pora to ide spać... Siedzenie przy kompie coraz bardziej mnie nudzi - modding odwrotnie, zabiera dużo czasu i jest pełno frajdy z tego... Gość pisze, żę ma dość nauki, a każecie mu jeszcze się uczyć php - je right, do tego nikt nie zmusza, ale jakoś nie widze frajdy w tym...

Ciepło jest, można sobie pobrykać :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jestes twardziel, nie zniechecasz sie porazkami a Twoj organizm nie potrzebuje wiecej niz 5~6 godzin snu... to prosze: KLIK. Tylko zeby nie bylo ze nie ostrzegalem, potencjalne skutki uboczne: utrata nerwow, zdrowia, dewastacja zycia prywatnego oraz ataki szalu regularnie punkt 6 rano, kazdego dnia. Mnie 2 lata zycia przez palce przelecialy :lol: ... rok temu rzucilem rd... dzis inspirowany tym topikiem sie zalogowalem... shit :?

EDIT

moze w nastepnej erze Tweak.PL Koalicje :lol: :lol: :lol:

Edytowane przez wilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dokładnie. Jak mi się doszczętnie nudzi, bolą mnie mięśnie lub ew jest późna pora to ide spać... Siedzenie przy kompie coraz bardziej mnie nudzi - modding odwrotnie, zabiera dużo czasu i jest pełno frajdy z tego... Gość pisze, żę ma dość nauki, a każecie mu jeszcze się uczyć php - je right, do tego nikt nie zmusza, ale jakoś nie widze frajdy w tym...

Ciepło jest, można sobie pobrykać  :wink:

1357677[/snapback]

Kurcze to fakt, ostatnio siadam do kompa nie wiem po co, przejżę trochę postów na tweaku, poczytam jakieś ciekawostki na forum guru3d, sprawdzę czy ziom zenfist nie ma czegośfajnego w ofercie i potem już nie wiem co mam robić, czasami pogram w CSSource lub co innego, ale mnie już to nie bawi, już nie tak jak kiedyś... Czy to znaczy że zbliża się mój koniec? ;) A tak poważnie to i tak wolę kompy od strony sprzętowej a nie programowej :) Żyję naprawami, składaniem, modowaniem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pa po co kasa na bitewniaki ja gram/gralem na figurkach z papieru zrobionych za darmo:)

kodeks se gdzies poszukaj - wiadomo gdzie:P

i juz masz:P

tyle ze ja grywalem w Warhammer Fantasy Battle a nie w 40k i nie wiem moze tam 3a czegos wiecej niz tylko gostkow, dzial i paru innych bezproblemowych do zrobienia figurek:P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hie hie hie tez gralem w rd i juz sie zaczynalem ostro wciagac - zawsze w koalkach z top 10 no czasenm top 20 :P raz skonczylismy nawet jako 3ci :D ale wprowadzili oplaty za gre i wtdy uswiadomilem sobie ile to zabiera czasu i nie ma ze boli - jest wojna to trzeba sie przygotowac wystawic ataki itd a jak bylem impem przez jakis czas to jeszcze gorzej :) i sobie odpuscilem :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

pies robi tedy kupe;]

pa po co kasa na bitewniaki ja gram/gralem na figurkach z papieru zrobionych za darmo:)

kodeks se gdzies poszukaj  - wiadomo gdzie:P

i juz masz:P

tyle ze ja grywalem w Warhammer Fantasy Battle a nie w 40k i nie wiem moze tam 3a czegos wiecej niz tylko gostkow, dzial i paru innych bezproblemowych do zrobienia figurek:P

1357809[/snapback]

przykro mi :| tak kaleczyć taką gre. ty chyba nawet nie poznałes klimatu jaki w niej dżemie;] nie ma nic gorszego niż naprzeciw moim krasnoludom nad którymi swego czasu ise męczyłem, wystawianych było troche papierków +koles z xero kodeksu ...dno;']

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak jestes twardziel, nie zniechecasz sie porazkami a Twoj organizm nie potrzebuje wiecej niz 5~6 godzin snu... to prosze: 1357775[/snapback]

To straszna dewastująca umysł gra, musialem sie wykazać duża siłą woli zeby ją rzucić ;)

Tez jestem w 3 klasie gimnazjum i wszyscy z mojego rocznika to raczej kują do egzaminów :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

hie hie hie tez gralem w rd i juz sie zaczynalem ostro wciagac - zawsze w koalkach z top 10 no czasenm top 20 :P raz skonczylismy nawet jako 3ci :D ale wprowadzili oplaty za gre i wtdy uswiadomilem sobie ile to zabiera czasu i nie ma ze boli - jest wojna to trzeba sie przygotowac wystawic ataki itd a jak bylem impem przez jakis czas to jeszcze gorzej :) i sobie odpuscilem :)

1357823[/snapback]

Ja mialem lepsza jazde... od pierwszego dnia gry w rd bylem GD :lol: ... najciekawiej bylo jak siec odmawiala posluszenstwa... rachunki z tepsy przychodzily na kilkaset zlotych :mur:

EDIT:

do dzis mam koszmary, ze w srodku wojny przypadkowo burze wszystkie domki w krasnalu (zdarzylo mi sie to :lol: )

Edytowane przez wilu

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

kup to raczej nie będę robił ale gierke moge looknąć. Silną wolę to raczej mam bo w et kiedyś grałem po kilka godzin dziennie i jednego dnia z nieujawnionych przyczyn musiałem rzucić klan i całą grę. teraz w et gram tylko czasami. a co do figurek to grałem troche na pga i troche z kumplami w piwnicy ale jakoś mnie to nie wciąga, no i to troche za droga zabawa (nie zapłacił bym tyle kasy za armie plastikoyh zabawek)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi