Myszek Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 jesli lubisz troche adrenalinki to sobie poobstawiaj mecze. nudzic sie tez nie bedizesz bo pare razy dziennie sie przebiegniesz do STS-a. i troche kaski mozesz wygrac ale tez przegrac <_< <_< <_< ja sie nie nudze od tygodnia :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja odkuzylem rower ostatnio :> naj gorszy byl pierwszy raz od zimy po 15 minutach myslalem ze zwymiotuje, ale teraz jest super. taki fajny bol nog, calkiem przyjemny :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Galvatron Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 a jakie to są te gry extremalnie realne ?? 1360514[/snapback] Ja preferuje Ghost Recon z dodatkami i patchem na elite single player moze sporo zająść czasu aby wszystko ukończyć ale multi jest najlepsze tylko mało osób gra :/ czekam na GR2 jeszcze cała seria Rainbow Six i jeszcze sporo innych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...