SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Piszę ten temat z dobrej woli!!! I w szczególności do moderatorów!!! Dziewczyny na forum czy są w ogóle trochę informacji o nich he he :lol: Drugie zapytanie i petycja zarazem: Jak wiadomo z regulaminu forum :legal: :rulez: :twisted2: wszystkie tematy w których będą prowadzone kłótnie będą zamykane przez moderatorów. Chodzi o to żeby dalej prowadzić tą dobrą kampanie ale utworzyć tematy w których będą wojny na słowa ATI vs NVIDIA and AMD vs INTEL. Może to i głupi pomysł ale może w innych tematach nie będzie kłótni jak powstaną te tematy (przynajmniej ja tak myśle ). W nich się będzie można wyżyć :blurp: :wisielec: :twisted2: nie niszcząc forum w ten sposób polepszą się humory tych co chcieli by sie pokłócić i moderatorów którzy nie musieliby zapewne zamykać co drugiego tematu. Mi procenty ostrzeżenia jużstakną więc piszę to naprawdę z dobrej woli a nie po to by zaśmiecać forum. Pozdrówka dla moderatorów i userów także (i co są jakies dziewdzyny na forum czy nie pytam z zwykłej ciekawości) B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 czy Ty sie aby o cos nie prosisz ?? :> Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 no panowie moderzy obstawiamy? 255 stron w temnacie amd vs intel osiągniemy w czasie .... godzin, dni a może miesięcy? normalnie wątki zostaną pięknie zapchane ostrą dyskusją bez zwycięzców i przegranych a moze to i dobry pomysł myślę że jakiś admin powinien się wypowiedziec w kwestii wolnej przestrzeni dyskowej ;) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Przykładowy teamt: - Nviadia jest lepsza - Nie, ATI jes lepsze - Ale ty jestes #$($) ty #$*$*@ jeden - Sam Jestes #$)#$*) Ty #$#)(% jedna... itd. Chcesz sie wyrzyc? idz na silownie, pobiegaj... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SILENT... Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 mechlik to chodzi o to żeby zamykać tematy gdzie się kłócą (bezwzględnie) i wyrzywać się w tych vs do tego przeznaczonych B) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Nie bede zakładane dlatego że: 1. Patrz poprzedni moj post 2. Patrz poprzedni mój post 3. Takie tematu nic by nie wnosiły oprócz sporów, bluzgów i głupot - a takie sprawy mozna rozwiazac na PW Sam zastanów sie nad tym... Co takiego mógłbys zobaczyc w temacie przeznaczonym do wyrzywanania sie? Brak logiki... Tak jak pisałem: Siłownia, basen, spacer z laska... A dziewczyny sa na forum - jedna Pani była nawet (jest) moderem - Miope. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 A ja mam lepszą propozycje. Chcecie się kłócić, prowadzić wojny? Nie ma problemu, ale róbcie to na Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ParanoiK Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 I nie zakładaj debilnych tematów. To już 3(?) w tym tygodniu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 biorąc pod uwage staż na forum i liczbe debilnych tematów nie wróże tu komus długiej tweakowej kariery ... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...