mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A kto powiedział że coś dostaniecie... :P Mam na Was moją 1zł wydawać... :> Kupowac a nie sępić.... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sid Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A kto powiedział że coś dostaniecie... :P Mam na Was moją 1zł wydawać... :> Kupowac a nie sępić.... ;] 1358808[/snapback] Nei to nei :P ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 A kto powiedział że coś dostaniecie... :P Mam na Was moją 1zł wydawać... :> Kupowac a nie sępić.... ;] 1358808[/snapback] Jak to zadziała prześlę Ci $$$ na konto :twisted: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No to co z tym super netem, fake czy nie ?? Kupować, a może szanowny pan moderator mechl!k nam na mejla podesle za friko ??? :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Moze.... ;] Tylko musze go najpierw otrzymac... Jak dostane dam info... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 hehe ;) Nie sadzilem ze ten tamt stanie sie tak popularny :P Czekamy ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 No a jak... Wszyscy chca ścigąc 700 MB (Linux'y ok kozz :>) w 4h ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) mechl!k widze że też sie przełamałeś. mam pytanko do ciebie w adresie jak przelewałes to co wpisałes SŁOWACKIEGO 16/12 czy SŁOWACKIEGO 1612 bo w mailu dostałem zeby przelac na SŁOWACKIEGO 1612 a w wiadomosci od allegro na SŁOWACKIEGO 16/12. bo sie troche martwie tyle kasy wywalilem :lol: Edytowane 30 Marca 2005 przez Nierealny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ja tam wpłacałem na 1612... ;] Jak tak podał - shit... Myślisz że nie dojdzie? :> I kolejne kieszonkowe poszly sie tegowac... ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 TO ja czekam z wami, dawno na forum nie bylem i wpadlem akurat na ciekawy temat :) A ta aukcje juz wczesniej widzialem i jakos w to nie wierze. Nie da sie przeciez sciagac szybciej niz fizyczna przepustowosc lacza :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja wpłaciłem na SŁOWACKIEGO 16/12 zobaczymy czy dojdzie :lol: o której inlelligo księguje bo wczoraj wpłacałem o 1 w nocy i jeszcze mi nie zaksięgowało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 TO ja czekam z wami, dawno na forum nie bylem i wpadlem akurat na ciekawy temat :) A ta aukcje juz wczesniej widzialem i jakos w to nie wierze. Nie da sie przeciez sciagac szybciej niz fizyczna przepustowosc lacza :] 1359059[/snapback] wiesz ale kompresja dziala cuda, kiedys sciagalem przez neo 512 z predkoscia 4mega na sekunde. CO z tego ze byly to puste bajtu, ale ta predkosc :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ja wpłaciłem na SŁOWACKIEGO 16/12 zobaczymy czy dojdzie :lol: o której inlelligo księguje bo wczoraj wpłacałem o 1 w nocy i jeszcze mi nie zaksięgowało 1359060[/snapback] adres nie jest istony! wiekszosc bankow patrzy tylko na numerek, on jest najwazniejszy - (nazwa wyleciala mi z glowy) Edytowane 30 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 wiesz ale kompresja dziala cuda, kiedys sciagalem przez neo 512 z predkoscia 4mega na sekunde. CO z tego ze byly to puste bajtu, ale ta predkosc :wink: 1359066[/snapback] potwierdzam............. kiedys tam chyba w lutym ), przez 2 godziny sciagnąłem 780 mb !!!. A mam neta 128 kbit ( EMIL JUNIOR), jak to się ściagało to zwołałem kumpli i razem patrzylismy na to cudo !!! Ale niestety to sie stało tylko raz, teraz , aby sciagnąć 700 mb potrzebuje z 10 godzin :( ja też czekam z niecierpliwością !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nierealny, Mechlik: ja wam powiem, ze to wiekszego znaczenia nie ma jesli wysyłacie na konto. Ja wpisywałem zupełnie inna ulice i miasto i jakos dochodziło ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JohnyFX Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jak juz ktos bedzie miał to niech da znac czy ten sposob dziala za NATEM Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dostałemmmmmmmmmmmmmm :lol: "Jestem autorem tego poradnika, wszelkie kopiowania oraz dystrybucja bez mojej zgody będzie podawana do włądz allegro i karana" :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Napisz na czym to polega :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GuC!o^ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 no ale mów co i jak ? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sysak Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 podawana do władz aleegro? Pozostanie bez odzewu ;-) Przepisz to swoimi słowami i zapodaj :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kazik2000 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dostałemmmmmmmmmmmmmm :lol: "Jestem autorem tego poradnika, wszelkie kopiowania oraz dystrybucja bez mojej zgody będzie podawana do włądz allegro i karana" :blink: 1359348[/snapback] To nie kopiuj i dystrybuj tylko zapodaj wewnętrznym kanałem ;) :lol: :D :razz: :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Tresci, tresci :P No nie wierze, ze caly poradnik to jakas pusta grozba o Allegro ;) Edytowane 30 Marca 2005 przez costi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ma to już ktoś ? Bo jestem bardzo ciekaw co to za wynalazek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dostałemmmmmmmmmmmmmm :lol: "Jestem autorem tego poradnika, wszelkie kopiowania oraz dystrybucja bez mojej zgody będzie podawana do włądz allegro i karana" :blink: 1359348[/snapback] A mi szkubaniec jeszcze nie wysłał... <_< Wystaw komentarz gostkowi - poczekaj na odwzajemnienie.. Dopiero pozniej daj nam... ;] Albo wal to i zapodaj teraz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Przemq Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 dostałemmmmmmmmmmmmmm :lol: "Jestem autorem tego poradnika, wszelkie kopiowania oraz dystrybucja bez mojej zgody będzie podawana do włądz allegro i karana" :blink: 1359348[/snapback] nie trzymaj nas w niepewości, tylko napisz cos o tym cudeńku, czy działa !!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gnz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 w takim razie jak sie boisz allegro władz to podaj czy to coś działa a wtedy reszta też kupi ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 To niektorych zaboli: Polowa z nas ma piracie winodwsy za ilestam setek złotych i boi sie pokazac cos za 3zł na forum.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) fipa15 ale widziales zeby o tym ktos oficlanie mowil? Dobra nie robmy OT ;] P.S. On chyba tez popadł w wir ścigania Linuxów :roll: ;] Edytowane 30 Marca 2005 przez ur8an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
.:TIMONek:. Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jako autor tego tematu chcialbym chociaz wiedziec czy to dziala :P Wiec ?? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 albo go net zassal do gniazdka:P taki speed Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...