Camis Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 P2M - bardzo lubie to ;] Łee to lipa, dobrze ze to tylko 3zl ;P 1360696[/snapback] Co jak co dziala perr2mail (jest wiele serwerow) i idzie zawsze full lacza, ostatnio tym serwerem jest o2.pl poczta :-P Ale to jest wykorzystywane raczej nielegalnie.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 P2M - bardzo lubie to ;] Łee to lipa, dobrze ze to tylko 3zl ;P 1360696[/snapback] Poca ale zawsze jest ta ciekawość co tam też koleś wymyślił. Każdy overclocker dopartuje się czegoś dodatkowego we wszystkim :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) nierealny wystawil pozytywa! :lol: no co za pajac! w ten sposb naciaga sie kolejnych... tak tez funkcjonuja te super poradniki! Edytowane 31 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!k Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nierealny wystawil pozytywa! :lol: no co za pajac! w ten sposb naciaga sie kolejnych... tak tez funkcjonuja te super poradniki! 1360816[/snapback] A chciałbys odpoczac od forum za obrażanie innych userów? A btw - kup poradnik, zapłać i wystaw mu negatywna opinie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ur8an Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Skoro jest zdolny do obrazania innych bez powodu.. ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ...a przestan po prostu zglosze ich obu do allegro! poza tym nie obrazam tylko stwierdzam fakty! teraz przynajmniej wiadomo czemu czesto osoby bez pozytywow licytuja na takich aukcjach!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Nie no, wlasnie przeczytalem ten poradnik, od razu bym negatywa wystawil i pisal juz do allegro z sprawa, zwykla instrukcja jak zainstalowac program i pobierac piraty, pic na wode... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nrl Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nierealny wystawil pozytywa! :lol: no co za pajac! w ten sposb naciaga sie kolejnych... tak tez funkcjonuja te super poradniki! 1360816[/snapback] pajac to do swojego starego możesz mówić, ale nie do mnie jak ci nie odpowiada to nie kupuj. I najlepiej nic nie pisz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 ja wiem czy sie oplaca w to bawic i miec nieprzyjemnosci 3zl:) ty dajesz pozytywa i on ci daje i macie po jednym komentazu wiecej ja bym sie 2 razy zastanowil zanim bym dal negatywa!! a co do sposobu to szkoda ze to lipa i ze nikogo lacze nie zassalo swoim speedem nie ma to jak na noe 128 sciagnac 700mb w 4h to jest po prostu teoretycznie niemozliwe a w praktyce wychodz cos kolo 50mb/h przy pelnym obciazeniu:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 nie ma to jak na noe 128 sciagnac 700mb w 4h to jest po prostu teoretycznie niemozliweJak teorytycznie? Praktycznie ;] . Niemozliwe i tyle, i nie ma co sie ludzic, ze jest jakis legalny sposob ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lspider Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jednak IMO warto było wydać te pare złotych, żeby rozwiać wszelkie wątpliwości. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fidel Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 piwo w ta piwo w tamta:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jak teorytycznie? Praktycznie ;] . Niemozliwe i tyle, i nie ma co sie ludzic, ze jest jakis legalny sposob ;] 1361004[/snapback] Jest mozliwe, utworz sobie pusty plik na jakims jakims serwerze. Sciagniesz go nawet szybciej niz w 4 godziny, ale przeciez nie o to chodzi ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jin* Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Jest mozliwe, utworz sobie pusty plik na jakims jakims serwerze. Sciagniesz go nawet szybciej niz w 4 godziny, ale przeciez nie o to chodzi ;)A co to ma wspolnego ze zwiekszaniem przepustowosci łącza? :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
costi Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 To samo co ten poradnik ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ja do goscia napisalem z aukcji: "Powiedz mi jakim cudem na neostradzie 512kbit (64kB) sciagniesz w 2 godziny 700MB jezeli przepustowosc lacza FIZYCZNA wynosi 450MB Tego sie nie da! Wiec nic dodac nic ujac robisz ludzi w konia." Zobacze co madrego odpisze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 A co to ma wspolnego ze zwiekszaniem przepustowosci łącza? :blink: 1361169[/snapback] Nic, to tylko odpowiedz na twoje stwierdzenie ze tak duzego pliku nie da sie sciagnac w takim czasie na neo128. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SKRYTOBOJCA Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Ja do goscia napisalem z aukcji: "Powiedz mi jakim cudem na neostradzie 512kbit (64kB) sciagniesz w 2 godziny 700MB jezeli przepustowosc lacza FIZYCZNA wynosi 450MB Tego sie nie da! Wiec nic dodac nic ujac robisz ludzi w konia." Zobacze co madrego odpisze. 1361312[/snapback] Witam!Słuchaj, nie zdażyło Ci się jak ściągałeś jakiś mały pliczek bezpośrednio ze strony internet explorerem, że miałeś początkowo transwer niemożliwy. A widzisz, a program ten działą na zasadzie segmętowania pliku an małe części a pościąghnięciu wszystkich części następuje scalanie. Nie mówię, że zawsze jest super, ale napewno jeśli porównac to do torrentów, kazy czy eMula to powala ich w każdym calu. {Pozdrawiam! Ktos widzi tu odpowiedz na moje pytanie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość artur.c Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) pajac to do swojego starego możesz mówić, ale nie do mnie jak ci nie odpowiada to nie kupuj. I najlepiej nic nie pisz. 1360949[/snapback] nie ma sie co denerwowac, taki sie urodziles i juz... chciales miec za pol darmo kolejny pozytyw, no i masz! przy okazji dziekuje m.* za przeslanie tego poradnika, sam do tej pory nie kupilem i nigdy nie kupilbym czegos takiego, a zaznajomienie sie z trescia tylko utwierdza mnie w przekoaniu ze to zwykli naciagacze, choc jak widac niektorym jest to na reke - typowy polaczek! Edytowane 31 Marca 2005 przez artur.c Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KrzychuG Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 (edytowane) Witam! Słuchaj, nie zdażyło Ci się jak ściągałeś jakiś mały pliczek bezpośrednio ze strony internet explorerem, że miałeś początkowo transwer niemożliwy. A widzisz, a program ten działą na zasadzie segmętowania pliku an małe części a pościąghnięciu wszystkich części następuje scalanie. Nie mówię, że zawsze jest super, ale napewno jeśli porównac to do torrentów, kazy czy eMula to powala ich w każdym calu. {Pozdrawiam! Bardzo ciekawa teorie wysnul, tylko ze ten wiekszy transfer wynika z tego, ze IE (czy inne przegladarki) zaczynaja sciaganie pliku juz w momencie klikniecia na link. Jak wiadomo od klikniecia do wyboru miejsca, gdzie plik ma sie sciagnac troche czasu mija i stad ten mylny, wyzszy poczatkowy transfer. Nadal bladwo widze 700M prawdziwycah danych w 4h na neo128 ;) Edytowane 31 Marca 2005 przez KrzychuG Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Darks Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Ja mam NEO 128 i nie można ściągnąć 700 MB w 4h. Takie bajki to możecie dzieciom przed snem opowiadać a nie tu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
muciek Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 no to jak chłopcy składamy sie po1,25zł ? ciekawe co to za znaczki :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemo Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Już normalnie brak słów, przecie wpisz w guglacza piuonowy opis do GG i znajdzie ci cała masę opisów jak to zrobić. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...