Gość siudziu Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 czy ktos ma program do zrobienia bootowalnego pendriva ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mmacc Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 czy ktos ma program do zrobienia bootowalnego pendriva ? 1357842[/snapback] http://www.pendrive.com/downloads/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IchBinIdiot Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 ... a jak sie pen uprze to mozesz mu nadmuchać. Miałem taki, teoretycznie powinien działać jako "bootable" ... a nie chciał. Sprawdzałem na różnych płytach głównych, uruchamiały system z dowolnego innego nośnika ... a z tego jednego pena nie chciały. To sprzedałem dziada :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...