spavatch Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Czym sie roznia Inspire 5300 od 5700 (oprocz bardziej rozbudowanego "centrum sterowania") ? Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Czym sie roznia Inspire 5300 od 5700 (oprocz bardziej rozbudowanego "centrum sterowania") ? Pozdr... Chyba moca glosnikow, ale moge sie mylic Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No ta, subwoofer jest mocniejszy o 1 W (slownie: jeden watt). Ale co jeszcze (w koncu roznica 1000 zl ponad...) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hipo Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Inspire 5300 jest zestawem analogowym natomiast 5700 cyfrowym. Dokładnie różnica polega na tym że przy 5700 sygnał z karty przesyłasz jednym kablem(cyfrowo) natomiast w 5300 trzema(analogowo). Poza tym 5700 ma zewnętzny wzmacniacz. pozdo Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 No ta, subwoofer jest mocniejszy o 1 W (slownie: jeden watt). Ale co jeszcze (w koncu roznica 1000 zl ponad...) Pozdr... 5700 maj dekoder 5.1 sprzetowy, a 5300 nie maja. To jest ta roznica Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ale w samym brzmieniu nie ma wielkiej roznicy, prawda? Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpiderMAN Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Ale w samym brzmieniu nie ma wielkiej roznicy, prawda? Pozdr... Raczej nie, a obydwu zestawow mialem okazje posluchac u kumpli, sa ok Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Zestawy te różnią się również głośnikiem centralnym 5700 ma głośnik centralny o mocy 21 a 5300 o mocy 6W. Różnica ta polega głównie na tym że w 5700 masz "mocniejsze" dialogi podczas oglądania filmów w Dolby Digital 5.1. (Praktycznie w innych zastosowaniiach głośnik centralny nie działa) POZDRO!!!!!!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Erazor Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 A tak wogóle to chcęzachwalićgłośniki 5300. Uważam że jak na 48W to głośniki te grają poprostu zaje........Jakościowo też są wporzo (Daje się to odczuć podczas oglądania trailerów z DOLY DIGITAL 5.1) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spavatch Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Serdeczne dzieki za wszelkie komentarze. Przynajmniej wiem, ze nie kupie jakiegos szajsu... :) Pozdr... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
libero Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Serdeczne dzieki za wszelkie komentarze. Przynajmniej wiem, ze nie kupie jakiegos szajsu... :) Pozdr... polemizowal bym !! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Interloper Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 miedzy 5300 a 5700 jest ogromna różnica wierz mi wiem bo sam tego słuchałem macałem i oglądałem :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...