Waldii2 Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 Kupiłem płyte ECS K7VMM+ z pamiecią 128 MB DDR 266 MHz, u poprzedniego właściciela wszystko było ok. U mnie win widzi kosc jako 96 MB, Przy uruchamianiu kompa jest 128 MB, w informacjach o systemie jest 128 MB, a Menadżer Urzadzeń i Zadań widza 96 MB. mam Win XP. O co tu chodzi? Kość jest ok, bo na innym kompie jest prawidłowo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sideband Opublikowano 29 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Marca 2005 bo to jest płyta z zintegrowaną grafiką grafika zjadła te 32mb Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jest dokladnie tak jak napisal sideband. Twoja plyta ma zintegrowana grafe. Jak wiadomo musi ona posiadać jakas pamieć więc "kradnie" ja z ramu... http://www.ecs.com.tw/ECSWeb/Products/Prod...e=Specification Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...