Mr.Martin Opublikowano 3 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Października 2007 Nareszcie coś się ruszyło w temacie dostępności SpinPointów F1... Poniżej link do sklepu w Australii, który posiada już 6 sztuk modelu 1TB! :lol: http://www.doicoaustralia.com/shop/product...60dfd82f65a45fb no tak ale ta cena - mam nadzieje ze w polsce bedzie bez zbytniej zawyzonej marży :) 500$ australijskich po 2.35zł to 1175 zł Ciekawie czy jakies portale moze testowaly juz , bo najbardziej czekam na testy czy naprawde takie szybkie i ciche Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jackhammer0411 Opublikowano 17 Października 2007 Zgłoś Opublikowano 17 Października 2007 dzisiaj kupiłem 2 x samsung 500 GB HD501LJ a czemu? Po 15 mc użytkowania też 2 dyskow w wersji na ata 160 GB SP1614N smart wykazywał zero bledów a komp przez ten czas chodził 24/7. Roczne 80 seagate na sata 80 gb chociaż młodsze juz tak bezbłędne nie były. Polecam też jak ktoś ma dodatkowa kasiore i lubi cisze Scythe quiet drive - zajefajna cisza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Norbercik27 Opublikowano 1 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 1 Listopada 2007 No i mamy początek listopada i ............... wciąż nie ma nowych dysków z serii F (czy może się mylę i gdzieś idzie już je dostać) ??? Mam takie pytanko. Jaka jest różnica w pojemności 400 a 500 GB ???Chodzi mi o to ile autentycznie GB do zagospodarowania jest na 400 a ile jest na 500 , bo wiadomo , że nigdy nie ma tyle ile jest napisane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piaskoon Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 NEW! Samsung 1TB 'HD103UJ' HDD - 32MB Cache - 1,000GB SATA * STOCK ARRIVING * 20/11/07 http://adgexpress.com.au/product_info.php?...=3135'' :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mr.Martin Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 mnie troche nie pokoi te opuznianie premiery przez samsunga - czyzby w czasie ostatecznych testow produkcyjnych cos im nie wychodzilo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elektronek Opublikowano 5 Listopada 2007 Zgłoś Opublikowano 5 Listopada 2007 Testów produkcyjnych LOL. Od samego początku mówiłem, że jeszcze poczekacie na te F1, bo informacja o rychłym wprowadzeniu dysków z 330GB talerzami była po prostu kaczką marketingową. Wypuszczoną po tym jak Seagate wyrzucił na rynek dyski z talerzami 250GB. Kiedy to było? Chyba na początku wakacji wspaniały Samsung zapowiedział super dyski. Mamy listopad i w końcu coś się ruszyło. Dostawa 20, w Polsce może w grudniu będą dostępne. Ciekawe za ile. Marżę pewnie wrypią taką samą, jak za nowe grafy 8800GT. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...