srekal34 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 No pograłem troszkę(do pierwszego save'a...i gierka mi sie podoba.... co wy amcie do tego sterowania? jak widzę przeciwnika to naciskam ppm i już mi sie łatwiutko celuje...zarąbisty survival horror :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
JORDAN22 Opublikowano 2 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2005 uwielabiam takie gierki horrorowate,, typu resident evil, -> mam nadzieje ze cold fear spełni moje oczekiwania, Zapowqiada sie malutki hicoorek, dzisiaj ja odpale...;) mam nadzieje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 co wy macie do sterowania? przecie jest jego tyle sposobow wystarczy nacisnas shitf i sposob sie zmiena 1. standardowo .. czyli alal resident evil obraza sie praow lewo wokol osi i przod tyl 2. tak jak strzalka wcisniesz tak idzisz 3. przod tyl zostaje na boki strafy a obracanie mysza .. a pozatym mozna najzywczjniej w swiecie wcisnac ppm i lazic prawie jak fpp .. gra ma klime .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Troszke pogralem w ta gre ... jakie wrazenia? Gra graficznie naprawde fajnie zrobiona zwlaszcza odwzorowanie sztormu na statku opadow deszczu itp. Klimat fajniutki :) Ale tak jak kilka osob juz napisalo sterowanie - boze kto takie cos wymyslil ... Po prostu tragedia !!! Myslalem ze bedzie fajna gierka na najblizsze wieczory a tu przez to sterowanie kur$%$$cy idzie dostac. Gra odinstalowana by nie wkurzac sie na ludzi ktorzy mogli ta gre tak spieprzyc przez jakby nie bylo wazna kwestie jaka jest STEROWANIE :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Troszke pogralem w ta gre ... jakie wrazenia? Gra graficznie naprawde fajnie zrobiona zwlaszcza odwzorowanie sztormu na statku opadow deszczu itp. Klimat fajniutki :) Ale tak jak kilka osob juz napisalo sterowanie - boze kto takie cos wymyslil ... Po prostu tragedia !!! Myslalem ze bedzie fajna gierka na najblizsze wieczory a tu przez to sterowanie kur$%$$cy idzie dostac. Gra odinstalowana by nie wkurzac sie na ludzi ktorzy mogli ta gre tak spieprzyc przez jakby nie bylo wazna kwestie jaka jest STEROWANIE :blink: 1365652[/snapback] haha ha ha ha sorka stary zal mi ciebie :) odinstalowal zajebka gre przez sterowanie, bo nie chodzi sie jak q3 znalazlem dla ciebie gierke z dobrym sterowaniem na te najblizsze wieczory Mortyr: Forever pozdro :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Znow sie klocicie :| ale kolega Silver ma troszq racji.Odinstalowywac gre bo sterowanie jest fatalne to troszqw przesada Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sztandar Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 można grać na padzie ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LK Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 haha ha ha ha sorka stary zal mi ciebie :) odinstalowal zajebka gre przez sterowanie, bo nie chodzi sie jak q3 znalazlem dla ciebie gierke z dobrym sterowaniem na te najblizsze wieczory Mortyr: Forever pozdro :D 1366137[/snapback] ha ha ha to mozesz sobie robic ale z siebie!!! Mi sie nie podoba i tyle - MOJE ZDANIE !!! A jesli nie mozesz sie pogodzic ze ktos ma inne zdanie - to udaj sie do lekarza ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Siemanko, Pograłem sobie troszkę w Cold Fear'a, ale dość szybko się zapowietrzyłem. Zazwyczaj nie mam tego typu problemów, ale parogodzinne łażenie po statku w poszukiwaniu "nie-wiadomo-czego" trochę wkurza. Tym bardziej, że o save można zapomnieć.... Chodzi mi w zasadzie o początek gry. Trzeba zdobyć (chyba) kod do drzwi na powierzchni statku. Ale ja tego nie mogę za chiny ludowe znaleźć! :cry: Byłby ktoś taki miły i zrobił mały solution? Ale zapodał linkiem jakimś? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jak juz na poczatku se nie radzisz to raczej daj se spokoj ... kod jest na dziobie statku .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SzperSon Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 jak juz na poczatku se nie radzisz to raczej daj se spokoj ... kod jest na dziobie statku .. 1367271[/snapback] Jak już coś to nie "se" tylko sobie. "Se" to wieśniaki mówią. Dzięki za takie rady :lol: A że jest na dziobie statku to wiem, angielski znam. Tylko jak się tam dostać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Gra jest naprawde dobra,ale teraz pojawil sie D3 ROE :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Jak już coś to nie "se" tylko sobie. "Se" to wieśniaki mówią. Dzięki za takie rady :lol: A że jest na dziobie statku to wiem, angielski znam. Tylko jak się tam dostać? 1367342[/snapback] wiesz ... wiesniak (ja) se poradzil .. to ty tez se poradz taki miastowy z ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MaZielony Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Moim skromnym zdaniem gierka przejdzie szybko do lamus!!!denna konwersja z konsoli (checkpointy,sterowanie),wrecz nie do zniesienia jest praca kamery!jak narazie pogralem kilka godzin i nie odczulem tego calego "klimatu"!!!mimo tylu minusow gra tzw. zapychacz czasu, a ze ja go mam nie wiele wiec nie bede tracic czasu!!!pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Czemu Wy nie gracie na padzie.Przecierz gra na padzie jest ultra latwa.Ja nie gram,bo nie mam pada,ktory ma 10 przyciskow (bo ytyle jest wymaganych) tylko 6 i gram na wsadzie ale i tak jest juz latwo,tylko trza sie przyzwyczaic. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 sadzilem ze ta gra to bedzie hit ja suffering, ale wkurzyła mnie kamera - statyczna a nie zza plecow gracza - do [gluteus maximus] !!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Chaos Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 sadzilem ze ta gra to bedzie hit ja suffering, ale wkurzyła mnie kamera - statyczna a nie zza plecow gracza - do [gluteus maximus] !!!! 1368068[/snapback] a w resident evil jaka masz .. jakas nikt nie placze .. statyczna kamera to klucz do horroru .. buduje klimat .. ale tak jak doom3 nie kazdy trawi tak nie musi kazdy cold fear Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
darch Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 (edytowane) oo gra na padzik?,to coś dla mnie ,nienawidzę grania myszką (tak jak wszelkiej maści fpsów) dajcie jakieś screeny please aha co to D3 ROE ???? Edytowane 4 Kwietnia 2005 przez darch Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2005 Pogralem i zajebka...napisze co i jak bo niektorzy wypisuja glupoty... pierwszy sejw jest rzeczywiscie daleko ale tylko po to zeby sie rozegrac i wczuc w klimat, ktos napisal ze nie ma klimatu - to pewnie gral z winampem i ogladal tv przy okazji, elegancka grafika i muza w gierce jest sterowanie rowno pojechane przez niektorych jest normalne, machanie mysza jest niepotrzebne tylko byscie sie zmeczyli, bardzo dobrze sie kieruje faciem, przy czym bardzo czesto sie chodzi na celowaniu bo wtedy jest latarka i szybka reakcja na wyskakujacych kolesiow(wtedy myszka celujesz) duzo roznych broni, shotgun rzuca kolesiami o sciany :) , duzo roznych sposobow na ich zabijanie, elementy zrecznosciowe tj. uwazanie na fale zeby nie targnela toba o sciane, uwazanie na chustajace sie skrzynki i haki, zeby po lbie nie dostac :lol: wszystko w gierce jest ladnie poukladane, nie nudzi sie, wiadomo dokad isc bo pod tab wszystko jest napisane, jezeli sie zle idzie to facet sam to mowi, albo drzwi sie nagle zablokowaly... <_< po 4h grania tak sie ta gra przedstawia, dlatego dostaje takie wysokie oceny teraz jestem na platformie wiertniczej made in ZSRR, w ktora wjechal moj stateczek :) btw elegancki sztorm..! ide wysuszyc ubranie ,bo caly przemoklem :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygifre Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 witam dla fanow residenta pozycja BARDZO wskazana, do sterowania mozna sie przyzwyczaic, save'y sa tam gdzie powinny byc :) grafika ladna pomimo iz gram na low detalach :] a muzyka przerazajaco przyjemna :]. natomiast mam pytanie do ludzi co juz ja rozpykali: jak dac rade temu ladnemu na koncu, poczatek luzik, panna podlozyla ladunki, wskoczyla do helikoptera, a ja.... no wlasnie, calym dostepnym olowiem nakarmilem szczeniaka a on dalej ryczy <o co chodzi?> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hanu Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Rzeczywiście, dla fanów Resident Evil jest to pozycja obowiązkowa. Klimat fajnie zbudowany, graficzka też niczego sobie. Wkurza trochę brak robienia save w dowolnym momencie. Musisz nagle wyłaczyć kompa i du.pa, nie ma jak zapisać stanu. Swietny jest motyw ze zmianą widoku przy strzelaniu, fajne zachowanie wrogów ( jak umierają również :D ) Gierka im dalej sie gra tym lepsza..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 witam dla fanow residenta pozycja BARDZO wskazana, do sterowania mozna sie przyzwyczaic, save'y sa tam gdzie powinny byc :) grafika ladna pomimo iz gram na low detalach :] a muzyka przerazajaco przyjemna :]. natomiast mam pytanie do ludzi co juz ja rozpykali: jak dac rade temu ladnemu na koncu, poczatek luzik, panna podlozyla ladunki, wskoczyla do helikoptera, a ja.... no wlasnie, calym dostepnym olowiem nakarmilem szczeniaka a on dalej ryczy <o co chodzi?> 1369743[/snapback] Zygifre jak na ciebie biegnie to musisz uciec na bok tak zeby reką cie nie pierd... :) musisz wypatrzec ktora reke podnosi jak sie zbliza i biec w przeciwna, ale nie uciekac za daleko bo pozniej musisz stanac przynim zeby cie zlapal, a kiedy cie ma to szybko naciskac klawisz uzywania zeby nie targnal toba o glebe, az wreszcie zobaczysz napis SHOOT i wtedy musisz strzelic mu w glowe... tak trzeba zrobic 3 razy i po kolesiu :) pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zygifre Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 no to po gosciu :) dzieki Silver na koniec musze dodac, ze grze brakuje jednego, gdy konczylem residenta i wskakiwalo outro, oddychalem z ulga ze koszmar wreszcie sie skonczyl, tutaj jak wskoczyly creditsy w mojej glowie pojawila sie mysl 'co!? to wszystko?!!' niestety gra jest bardzo krotka, gdyby tak autorzy troche bardziej ja rozbudowali mogla by byc hitem.... no ale coz zawsze to lepiej podzielic gre na dwie czesci i dwa razy ja sprzedac a tak poza tym REWELKA Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vienio Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2005 Gra była extra do poki sie nieskonczyła. Nigdy nie widziałem tak krótkiej gry. Nie wiem czy jest sens wydawania kasy na produkcje takie kótkiej gry. To jest jeden ale jakże duzy minus gry. Tak pozatym gierka naprawde mnie wciagnela. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 7 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 7 Kwietnia 2005 (edytowane) Panowie - I'm stuck.Jestem jakis czas po tym jak znalazlem flame'a.Doszedlem do miejsca,gdzie wjechalem winda na gore i zgasilem plonace sie pomieszczenie,ale tylko po to,zeby dojsc do drugiego,gdzie znalazlem MP5.Pomieszczenie wczesniej przeszedlem po lewych schodach bo prawe byly zablokowane przez plonace sie skrzynie.Jak tam przejsc??To raz.2.Zanim tu dotarlem to wczesniej wrocilem sie spowrotem przez mostek z laserami i dotarlem do miejsca gdzie potrzebuje electric key.Gdzie on jest??3.W pomieszczeniu,ktore otworzylem mw. na samym poczatq (po tym jak zginal doktorek) ,mozna dojsc do pomieszczena gdzie sa dosyc spore schody.Tam jest jakis przycik,ktory cos wlacza i wylacza.Co takiego??5.Obok tego przelacznika jest drabinka.Jak ją spuscic na dól??I teraz najwazniejsze.Celem misji jest jest zdeaktywowac pole magnetyczne chronione przez jakies 3 generatory,ktore musze zniszczyc.Jakie generatory,gdzie??Przeszedlem chyba wszystkie mozliwe sciezki i nic nie znalazlem.Staralem sie opisac to jak najdokladniej,screenow nie zarzuce,gdyz po zminimalizowaniu gry ta sie poprostu wiesza i bez sensu by bylo ciagle wchodzic do gry i robic tyle screenow.HELP !!! Edytowane 7 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 jest taki pomieszczenie , gdy wchodzisz jest taki duuuzy ekran, a za nim 3 te generatory czy jak to sie zwie i muszi przygrzmocic w te kompy pod nimi, czy panele. a dokladnie gdzie to jest to ci kurde nie powiem , bo chetnie bym kopał teraz autorów za brak mapy, paronaja, mozna takiego jebca dostac :mur: kurde teraz ja tez mam problem wpałem do takiej dziury, jeden zombik wali o karty rozwalam jakies uzadzonko i wybauchaja zbiorniki. ide do gury po równi pochyłej :D i nei wiem gdzie mam isc, cel mam ze mam do anny jakies antidotum przyniesc z jakiegos scientic room Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Dawidsfuturx jak wpadles tam to masz dwie drogi wyjscia po dwoch stronach, jedna prowadzi cie znowu do pokoju z ktorego tam wpadles a masz isc ta druga droga... pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 kurde ja jej nie zauwazylem, thx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 No panowie,czuje sie dumny.Ukonczylem gre na hardzie grajac WSAD czego do tej pory nigdy nie robilem :) Uwazam,ze dlugosc gry jest idealna,nie wiem,kto to narzekal na dlugosc,ale po mojemu jest w sam raz,takie powinny byc gry.W jednej chwili myslalem,ze cofne swoja ocene spowrotem na 8+ ale 2 lokacje dalej znow stwierdzilem,ze gra zasluguje na 9/10.Kawal dobrej roboty.Co do zakonczenia to jest krotkie jak na produkcje UBI Softu przystalo,ale i w Far Cry'u i tu mi sie podoba i mam nadzieje,ze Obscure bedzie rownie dobry Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TaYU Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Gra była extra do poki sie nieskonczyła. Nigdy nie widziałem tak krótkiej gry. Nie wiem czy jest sens wydawania kasy na produkcje takie kótkiej gry. To jest jeden ale jakże duzy minus gry. Tak pozatym gierka naprawde mnie wciagnela. 1370820[/snapback] Taa... a grałeś w Riddic'a... tu się dopiero można załamać jeżeli chodzi o długość <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...