Gość Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 dziala to komuś na kartach z serii mx? bo mam chwilowo 4mx 128mb :P i menu działa a jak klikne na niu gejm to wywala na pulpit :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 11 Kwietnia 2005 Mam pytanko - gdzie znajde klucz od Radio ROOM ?? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Niech mi ktoś powie gdzie mam znaleść ten laptop Kamskiego (jestem w windzie z tymi 3 facetami co to mają pałki zamiast ręki i kąpią sie w próbówkach, właśnie wyleczyłem panienke) ? Mam już dosyć włóczenia sie po tej platformie, biorąc pod uwagę z jaką zawrotną prędkością porusza sie bohater. Martinii - nie jestem pewien ale chyba w tej nadbudówce (rufa statku) nad pokładem po schodkach, dostaniesz od jednego gościa. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) przypomnialem sobie, laptop jest w pomieszczeniach naukowcow, nie pamietam tej nazwy, ale chodzi o to miejsce do ktorego sie dochodzi jak wpadniesz do tej waginy do jakiegos pomieszczenia co jest generator zamkniety i jakis tam koles uderza w kraty, co sa dwa po bokach wyjscia po skosie do gory, z ktorych jednym wracasz do tego pokoju gdzie wpadles w wagine.. oczywiscie musisz wyjsc tym drugim wyjsciem, tam jest z poczatku prawie wszystko pozamykane, jak juz pootwierasz drzwi to musisz isc do lazienki bo do pomieszczen naukowcow, gdzie jest laptop, bedzie wciaz zamkniete, ale z lazienki przez korytarzyk wentylacyjny tam przejdziesz, i tam jest laptop btw. harryt ze spacja sie biega Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez silver Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 (edytowane) Silver - wielkie dzieki znalazłem. Bez pomocy bym nie znalazł bo z premedytacją omijałem tą łazienke. Wiem o shift tylko ja chodze trybem second person. Edytowane 13 Kwietnia 2005 przez harryt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ludzie ,dajcie sobie spokoj z tym gniotem , w tej grze dobry jest tylko początek na statku ,reszta to dziadowo totalne Oblukajcie jakie ta gra dostala noty wsrod pecetowych graczy grają w tą gre tylko "skrzywieni" na konsolach posiadacze pecetow ;) THE END Rest in Memory Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Ci ludzie sie nie znaja :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magx2k Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Kwietnia 2005 Może robią w marketingu jakiegoś dystrybutora tego badziewia !! ?? ;) To naprawde pasztet jak sie ludzie zaczną do takich pasztetów przyzwyczajać to będzie początek zagłady rasy ludzkiej ;) potem sie dziwic że kolejne firmy wypuszczają kolejne dziadostwo jeśl i tacy ludzie kupują takie badziewie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
silver Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 nie gadaj glupot, nikt cie nie zmusza zebys gral jak ci sie nie podoba, nie obchodzi mnie jakie gierki sie tobie podobaja, rob co chcesz lubie takie gierki, gralem w residenta 1 i cold fear tez jest spoko i co ty masz do tych gierek konsolowych, ktore w wiekszosci grywalnoscia dwukrotnie przewyzszaja gryz pc ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Yoyo! Gra nakreca calkiem fajny klimacik. Kilka irytujacych faktow w sterowaniu i brak mapy! Mnie osobiscie zwlaszcza ta druga wada nieco przeszkadza. Gram w 1024x768 na full i smiga, ze hej :) No ale mniejsza o moja opinie o gierce. Mam maly problem - I'm stuck! :( Do platformy gra szla jak burza i na samym poczatku tej platformy zaraz po filmiku... Jep :( Widze drzwi ale nie moge sie do nich dostac. Hansen nie skacze, a nie da sie przejsc po zniszczonych plytach. Tam po drugiej stronie jest dzwig,ale nie znalazlem sposobu, zeby skorzystac :( Widze otwory w dziobie statku, ale tam rowniez nie moge sie dostac :mur: Jesli komus, kto ma ten moment za soba juz bedzie sie chcialo skrobnac jakas wskazowke to bede zobowiazany ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Kendzior - chciał nie chciał, trzeba obejść naokoło po rampie unikając fal. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Fajna gierka :) Czuję się jak za czasów starych dobrych residentów. Ach ta chłodnia z mięskiem i chłopek w kiblu :P Na minus - strasznie skiepszczona momentami kamera (dlaczego nie ma do wyboru sterowania tyl/przód i obroty???) i kompletny brak zagadek - sama rzeźnia., ale za ilość gore autorom się należą brawa. Doszłem do platformy - to już połowa? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Kwietnia 2005 Dzieki harryt :) Myslalem tez o tym, ale widzac ile mi zabrala zycia pierwsza fala stwierdzilem, ze to sie mija z celem ;) Teraz sprobuje bedzie ok. Jeszcze raz thx! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 mam problem, gram w gre po 10 - 15 minutach zawiesza mi sie komp. !!! gram na najnowszych sterownikach omegi i na podkreconym 9550 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 odkręć kartę? :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
harryt Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Powiedzcie mi, ten Pan ładny na lądowisku, to już koniec gry ? Bo nie chce mi sie znim męczyć przy tym beznadziejnym sterowaniu TPP, a w second to wg mnie awykonalne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 odkręć kartę? :? 1393025[/snapback] widze ze masz manie odkręcania - mózg juz sobie odkręciłes Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemol^N Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Jeśli podoba Wam sie ta gra to polecem Obscure.. podobne klimaty bardzo. Wciagnela mnie mocno odciagajac od spraw zawodowych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 tak, ale obscure to przygodowka, a przygodowki za duzo czasu pochlaniaja, i czeba lazic tam i z powrotem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kendzior Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 No, wlasnie zakonczylem swoja fascynujaca przygode z Cold Fear:D Musze przyznac, ze zapewnila mi kilka godzinek wspanialej zabawy. Ogladaliscie bonusy? Mozna obakac ciekawe szkice koncepcyjne i projekty postaci ktore nie wystapily w grze... Anna milusio wyglada w dlugich blond wloskach, hehe ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 16 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Kwietnia 2005 (edytowane) widze ze masz manie odkręcania - mózg juz sobie odkręciłes 1393116[/snapback] Jaką manię? Coś ci nie pasuje? Część gier nie lubi podkręcanego proca/karty graf... , choćby też konwertowany z konsoli Riddick. Jak wszystko wiesz to po cholerę się pytasz ? By the way - też właśnie skończyłem CF - oj chłopaki mieli kupę fajnych pomysłów, których nie zamieścili w grze... W sumie mogli dołożyć ze 3 rodzaje potworków... :lol: Edytowane 16 Kwietnia 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sesq Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Jaką manię? Coś ci nie pasuje? Część gier nie lubi podkręcanego proca/karty graf... , choćby też konwertowany z konsoli Riddick. Jak wszystko wiesz to po cholerę się pytasz ? By the way - też właśnie skończyłem CF - oj chłopaki mieli kupę fajnych pomysłów, których nie zamieścili w grze... W sumie mogli dołożyć ze 3 rodzaje potworków... :lol: 1393501[/snapback] hm w sumie to powiniem cie przeprosic, myslalem ze chodzilo ci o 'wyjmij karte' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Przeszedlem ta pr0 gierke i powiem ze ma klimat i to niezly :P Polecam ja tym co jeszcze nie grali i lubia tego typu horrory. Kolejny udany produkt pod konsole przekonwertowany na PC :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 hm w sumie to powiniem cie przeprosic, myslalem ze chodzilo ci o 'wyjmij karte' 1393813[/snapback] Nie ma problemu. Sprawa zamknięta :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dawidsfuturx Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 własnie zdobylem sobie tego laptopa od tego rusa i mam isc po cd(czy to tam gdzie doladowuje sobie naboje?) a jesli nei to gdzie?, gra tak na poczatku mi sie podobało, ale coraz mniej, wkurza mnie to chodzenie, a rsidentu lubie jakby co tylko one miał mapke. wielkie dzieki sie naleza autoram za super dopracowany enegine, grafa zajebista i do tego super chodzi na max detalach. p.s czy wie ktos kiedy i czy wogle wyjdzie na pc resident 4? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
deek Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Seria Resident Evil nie wychodzi na pc od paru lat i raczej już nie wyjdzie,zagściła ona na konsole i tak juz raczej zostanie:(.Resident 4 jest tylko na GameCube,a pod koniec 2005 ma wyjść na PS2 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C17 Opublikowano 17 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Kwietnia 2005 hej ja mam pytanie skad skoabinowac te antidotum ale anny wracam siwe do tej windy (takej duuuzej :wink: ) no ale ide i jest takie mostek a jego koncowka jest... no walnie nie mam jeje i jak to ominac jak wlonczyc albo kordy isc zeby doszedl to tego pomieszczenia z antidotum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
C17 Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2005 Ok juz sobie dalem rade :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 20 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Kwietnia 2005 (edytowane) Witam wszystkich. Swietna gierka choć mam pytanie trochę z innej beczki. Momentami mam błędy w grafice zwłaszcza w zacienionych miejscach pojawiają się jakieś jaśniejsze szare trójkąty :angry: . Zmieniłem stery na najnowsze catalysty 5.4 i dalej to samo. Moja grafa to szafir 9800pro flash XT (430\380). Zmniejszanie taktowania nic nie daje no i nie wiem co jest grane. pzdr. 1399520[/snapback] Zobacz czy nie masz wlaczone AA.Jesli masz to wylacz a jesli nie masz (a masz te bledy) to wlacz :) Twoja karta bez problemu poradzi sobiez ta gra w detalach na very high w 1280x1024 z AAx4 Edytowane 20 Kwietnia 2005 przez hydro2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukecz Opublikowano 10 Maja 2005 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2005 Dopiero co zaczalem grac w ta gre. Fajny klimat, do sterowania juz sie przyzwyczailem. Nie rozumiem jednak czemu ma sluzyc (przynajmniej ja go nie uzywam) akcja dostepna pod klawiszem CTRL: w trybie chodzenia koles po wcisnieciu CTRL lapie sie barierki, a w trybie celowania niby szybciej celuje... Czy uzywacie akcji dostepnej pod CTRL? Jesli tak to napiszcie do czego? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...