Di Opublikowano 13 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Czerwca 2005 Ctrl uzywam sporadycznie. Gdy bardzo kolysze jest stabilniej. Mam natomiast pytanie. Szukalem ale nie znalazlem informacji... U mnie dzwiek jest tylko stereo pomimo 5 glosnikow, jakimi sie obstawilem jak idiota. Cos mam porabane czy gra obsuguje tylko stereo? Pozdrawiam wszystkich, strasznie dawno tu nie bylem... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam Jak przejsc tego duzego stfora na koncu gierki. Co ta laska ucieka do helikoptera i krzyczy do niego ojcze. Braciak strzela i meczy sie i nie moze przejsc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paszczu Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Strzelać w niego żeby odwrócić uwagę od tej laski (która to musi rozłożyć ładunki). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Camis Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Strzelać w niego żeby odwrócić uwagę od tej laski (która to musi rozłożyć ładunki). 1498329[/snapback] Ok dzieki Paszczu za info :) Braciak twierdzi ze brakuje mu ammo :lol: chyba ja sie musze tym zajac... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Ludzie ,dajcie sobie spokoj z tym gniotem , w tej grze dobry jest tylko początek na statku ,reszta to dziadowo totalne[...] THE END Rest in Memory 1387706[/snapback] Masz racje, gniot to malo powiedziane. To jest porąbana chała dla półgłówków. Przestrzegam wszystkich, którzy mają zamiar kupić to badziewie!! AI przeciwnikow tu nie istnieje albo jest na poziomie Wolfensteina3D z 92 roku. Scenografia lokacji (z wyjatkiem sekwencji poczatkowych na pokladzie statku) do bólu monotonna i banalna. Sterowanie dla masochistow. Cala gre na dobra sprawe trzeba przejsc w trybie strzalu, co wygląda idiotycznie, nie mówiąc o problemach z tym związanych. Liniowość, czyli to co w innych grach najczęściej jest wadą, tutaj jest nagrodą za niepogubienie się w korytarzach. Gra bowiem jest liniowa, ale żeby ruszyć dalej z fabułą (czy też z tym co fabułę udaje: zlepkiem wyświechtanych pomysłów) trzeba trafić w konkretne miejsce. Dopóki się nie trafi, świat gry zatrzymuje czas -- nic sie nie dzieje. Na szczęście lokacje są tak niewielkie, że nawet upośledzony trafi, gdzie trzeba... choćby przypadkiem. Zagadki oczywiście nie istnieją, ot wychodzi jakaś bezkształtna kupa, którą trza rozwalić i iść dalej. Po pół godzinie człowiek zaczyna ziewać z nudów, a jedyna adrenalina, jaką wytwarza gra, to taka, gdy sobie przypomnę, że dałem za to gówienko 70 zł :mur: to właśnie -- jedyny niestety -- element horroru w tej grze. Jedyny zaś plus to ten, że granie kończy się w jeden wieczor, więc niepotrzebnie czasu nie zabiera. Jednym słowem: najwięcej zabawy przy Cold Fear ma człowiek przy żonglerce 4 płytami CD przy instalacji: można se nadgarstki wyćwiczyć i szufladę napędu przetestować. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 15 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Czerwca 2005 Masz racje, gniot to malo powiedziane. To jest porąbana chała dla półgłówków. Przestrzegam wszystkich, którzy mają zamiar kupić to badziewie!! AI przeciwnikow tu nie istnieje albo jest na poziomie Wolfensteina3D z 92 roku. Scenografia lokacji (z wyjatkiem sekwencji poczatkowych na pokladzie statku) do bólu monotonna i banalna. Sterowanie dla masochistow. Cala gre na dobra sprawe trzeba przejsc w trybie strzalu, co wygląda idiotycznie, nie mówiąc o problemach z tym związanych. Liniowość, czyli to co w innych grach najczęściej jest wadą, tutaj jest nagrodą za niepogubienie się w korytarzach. Gra bowiem jest liniowa, ale żeby ruszyć dalej z fabułą (czy też z tym co fabułę udaje: zlepkiem wyświechtanych pomysłów) trzeba trafić w konkretne miejsce. Dopóki się nie trafi, świat gry zatrzymuje czas -- nic sie nie dzieje. Na szczęście lokacje są tak niewielkie, że nawet upośledzony trafi, gdzie trzeba... choćby przypadkiem. Zagadki oczywiście nie istnieją, ot wychodzi jakaś bezkształtna kupa, którą trza rozwalić i iść dalej. Po pół godzinie człowiek zaczyna ziewać z nudów, a jedyna adrenalina, jaką wytwarza gra, to taka, gdy sobie przypomnę, że dałem za to gówienko 70 zł :mur: to właśnie -- jedyny niestety -- element horroru w tej grze. Jedyny zaś plus to ten, że granie kończy się w jeden wieczor, więc niepotrzebnie czasu nie zabiera. Jednym słowem: najwięcej zabawy przy Cold Fear ma człowiek przy żonglerce 4 płytami CD przy instalacji: można se nadgarstki wyćwiczyć i szufladę napędu przetestować. 1498606[/snapback] A dla mnie to jest mocny hicior i baardzo polecam.SKonczylem gre raz ale na hardzie bo uwielbiam takie gry. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jan24 Opublikowano 19 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2005 wie moze ktoś jak przejśc ostatniego bosa na lotnisku jak odciągne tego bosa od tej babki ona podłozy wszystki ładunki i odleci samolotem a ja cały czas wale w tego potwora ale on niechce zginąć a ten samolot krązy na obkoło lotniska cały czas i niewiem co zrobić :sad: ile to mozna walić w tego potwora a on niechce zginąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aquarium Opublikowano 20 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Czerwca 2005 (edytowane) wie moze ktoś jak przejśc ostatniego bosa na lotnisku jak odciągne tego bosa od tej babki ona podłozy wszystki ładunki i odleci samolotem a ja cały czas wale w tego potwora ale on niechce zginąć a ten samolot krązy na obkoło lotniska cały czas i niewiem co zrobić :sad: ile to mozna walić w tego potwora a on niechce zginąć 1505252[/snapback] Musisz dać się złapać i podziurawić mu twarzyczkę (3 razy bodajże) ..... PS. (post Di) To jest gierka dla fanów Resident Evil itp - jak ktoś nie lubi to niech się nie zbliża :) Edytowane 20 Czerwca 2005 przez Myszaqu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Di Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 [...] PS. (post Di) To jest gierka dla fanów Resident Evil itp - jak ktoś nie lubi to niech się nie zbliża :) 1505386[/snapback] Eh, pewnie masz rację. Jednak jak sobie przypomne strach, jaki mi towarzyszyl w Alien vs Predator... Takiej gierki mi potrzeba! Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
!exec Opublikowano 21 Czerwca 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Czerwca 2005 Eh, pewnie masz rację. Jednak jak sobie przypomne strach, jaki mi towarzyszyl w Alien vs Predator... Takiej gierki mi potrzeba! Pozdrawiam 1508444[/snapback] dokladnie mialem spore problemy zeby przejsc ta gre nawet w dzien... nic tak nie trzymalo w napieciu i strachu jak avp Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NICKczemNICKK Opublikowano 2 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Lipca 2005 ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>m gre...ustalam detale na "MediUm" i rozdzielczość 800x600... gra sie ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span> do momentu Traileru...(siły specjalne wkraczają na statek itd...) i następnie pojawia sie czarny ekran a gra zamyka sie....nie pojawia sie komunikat o jakimkolwiek błedzie...ProSze o PoMoc .....Używam Gf4 mx 400 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
timmon24 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 ma moze ktoś save do tej gry ?jesli tak moglby ktos przesłac dopiero teraz sie do neij zabrałem wkurza mnie troche sterowanie czy ono takie jest ?tzn narazie jestem w pierwszej misji Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jabar83 Opublikowano 3 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2005 Ja nie wiem co wy checie od sterowania. Do wszystkiego idzie sie przyzwyczaic... Mnie tylko zastanawia jedna rzecz. W bonusie gdzie sa filmiki i arty pojawiaja sie postacie ktore wogle nie wystepuja ?!? Albo bylem tak wciagniety gra ze nie zwrocilem uwagi :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trampek Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 jestem przy ostatnim bosie i nie umiem go przejśc bieże mnie do ręki i nie umiem strzelić mu włep jakie mam klawisze naciskać żeby rozwalić go? napiszcie mi szczegółowo.Z góry dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 jestem przy ostatnim bosie i nie umiem go przejśc bieże mnie do ręki i nie umiem strzelić mu włep jakie mam klawisze naciskać żeby rozwalić go? napiszcie mi szczegółowo.Z góry dziękuje 1537725[/snapback] Masz tylko strzelac yby odwrocic uwage potwora od laski.Kiedy wejdzie do helikoptera,to strzelaj do potwora patrzac na to ktora podnosi reke a nastepnie szybko odbij (ucieknij) w strone przeciwna ale nie za daleko by Cie zlapal.Kiedy Cie zlapie szybko naciskaj akcje az go nie trafisz.Zrob tak 3 razy a zabijesz bestie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość [RONIN] Opublikowano 9 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Lipca 2005 Być może nie wprowadze ciekawego do tego topicu (zresztą nawet go nie czytałem :)) ale muszę wyrazić swoją opinię o tej grze. I mówię: Ona jest cudowna! Połączenie Devil Inside z serią Resident Evil, troche z Doomem, Alienem? Tak czy siak gierka bardzo udana. Zajefajnie klimatyczna!!! W życiu takiego klimatu nie widziałem w grach. Nawet Resident Evil się chowa! Jest bardzo fajna! Czekam na część drugą :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszba Opublikowano 13 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Lipca 2005 możecie mi powiedziec gdzie można znajśc jakieś save, trainery albo kody do tej gry?może ktoś mógłby przesłać mi save???????moje gg 5381505 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 31 Lipca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Lipca 2005 (edytowane) dopiero teraz pograłem w tą grę ;) i jest świetna, RE były super wszystkie przeszedłem, te na pc'ta :), i grafika w tej grze dużooo lepsza :) nie mówiąc o pracy kamer. Nie wiem czemu niektórzy krytykują tą grę :P a przede wszystkim sterowanie. Jedyne wytłumaczenie, że są to ludzie, którzy nie lubią survival horrorów... BTW. Graliście na padzie z włączonymi wibracjami ? dla mnie bomba, są zaprogramowane te wibracje. Serduszko bije jak trzeba, a klimat wzrasta o 100% :> pozdrawiam. Edytowane 1 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 1 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Sierpnia 2005 dopiero teraz pograłem w tą grę ;) i jest świetna, RE były super wszystkie przeszedłem, te na pc'ta :), i grafika w tej grze dużooo lepsza :) nie mówiąc o pracy kamer. Nie wiem czemu niektórzy krytykują tą grę :P a przede wszystkims terowanie. Jedyne wytłumaczenie, że są to ludzie, którzy nie lubią survival horrorów... BTW. Graliście na padzie z włączonymi wibracjami ? dla mnie bomba, są zaprogramowane te wibracje. Serduszko bije jak trzeba, a klimat wzrasta o 100% :> pozdrawiam. 1574971[/snapback] Ja wogole nie rozumiem krytyki takich gier.Przecierz to majstersztyk tym bardziej,ze malo takich gier.Dla mnie ta gra wraz z Sufferingiem przejdzie do historii jako najlepsze Survival Horrory TPP z szybka akcja Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ojejku Opublikowano 2 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 2 Sierpnia 2005 (edytowane) pograłem dłużej już jestem na ukończeniu. Powiem, że grafika, cienie i animacje są NIESAMOWITE!! hydro2 chyba się nie myliłeś, że nawet miejscami przebija d3 :) chyba żadna gra z 2005 roku narazie na mnie takiego wrażenia nie zrobiła :). Oprawa wizualna jest cudna :). Nie ujmując całej reszcie. pozdrawiam. Edytowane 2 Sierpnia 2005 przez ojejku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Sierpnia 2005 Mowilem,a do sterowania co - nie da sie przyzwyczaic ?? Przeszedlem ta gre na WSAD czego nigdy nie robie i nie narzekalem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RauloS Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 sorki jak sie save'uje w cold fear przeszedlem daleko z 40 min gry i sie nie zapisalo ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wielbiciel AMD Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Sierpnia 2005 Ej kuiłem ta gre na allegro ale nie wiem czy mi bedzie na Full detali płynnie chodził?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 @Wielbiciel AMD To szybko zainstaluj i sie przekonasz ;) Na moim configu chodzila plynnie na max detalach wiec u Ciebie tez powinna. @RauloS Po przejsciu "pewnej" czesci gry wyskakuje Ci ekran z pytaniem czy chcesz zrobic save'a. Czestotliwosc wyskakiwania tego ekranu jest uzalezniona od wyboru trudnosci rozgrywki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Powinno wymiatac.U mnie jak mialem radka 9700 to wymiatalo w 1280x1024 i wszystko na very high iwogole nie bylo spadkow plynnosci.Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość bobek_18 Opublikowano 12 Września 2005 Zgłoś Opublikowano 12 Września 2005 ja mam problem gra mi sie poboba ale nie moge dojść do anny poprostu ją znaleść mógł bu mi ktoś napisać jak tam dojść. albo jakiś poradnik na free na internecie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SiwY84 Opublikowano 9 Października 2005 Zgłoś Opublikowano 9 Października 2005 czy jest tutaj kto kolwiek kto moze mi powiedzieć o co biega a mianowiie chodzi mi o to ze po uruchomieniu gry zalacza sie Trailem a po nim wywala mnie na pulpit Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ameba Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 mam maz problem mam stare pudo i w nim grafe gf fx5200 128 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ameba Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ta giercownia mi nie chodzi :mur: mam gf fx 5200 128 i kapa :mur: :mur: po uruchomieniu czarny ekran muza demka leci i tyle horror na maxa :mur: :mur: :lol2: mam stery 81.95 a na 53,03 też nie chodzi pomocy :mur: czy musze zmienić grafe na inną żeby się postrachać grając w nocy???? czy jakieś inne stery zainstalować????dajcie mi cyne tutaj albo na ameba555@wp.pl z góry dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 ta giercownia mi nie chodzi :mur: mam gf fx 5200 128 i kapa :mur: :mur: po uruchomieniu czarny ekran muza demka leci i tyle horror na maxa :mur: :mur: :lol2: mam stery 81.95 a na 53,03 też nie chodzi pomocy :mur: czy musze zmienić grafe na inną żeby się postrachać grając w nocy???? czy jakieś inne stery zainstalować????dajcie mi cyne tutaj albo na ameba555@wp.pl z góry dziękiTa gra z tego co wiem,nie chodzi nawet na fxie 5950 ultra.To jedyna wada tej gry,jednak dzis kazdy praktycznie sie pozbywa fxow bo taka najmocniejsza wersja jest gorsza niz radeon 9500 pro niekrecony (chodz sporo osob sie pewnie z tym nie zgodzi,bo zobaczy jakies smieszne testy w gaszetach a nie przetestuje kart osobiscie).Tobie tez radze chocby dla tej gry zmienic grafe,a uwierz mi - Cold Fear to tytul,ktory jest dla mnie naprawde mocny i dla takich gier warto inwestowac w grafe,byle by to nie byl Geforce FX :P Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...