qqrydza Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Ta gra z tego co wiem,nie chodzi nawet na fxie 5950 ultra.To jedyna wada tej gry,jednak dzis kazdy praktycznie sie pozbywa fxow bo taka najmocniejsza wersja jest gorsza niz radeon 9500 pro niekrecony (chodz sporo osob sie pewnie z tym nie zgodzi,bo zobaczy jakies smieszne testy w gaszetach a nie przetestuje kart osobiscie).Tobie tez radze chocby dla tej gry zmienic grafe,a uwierz mi - Cold Fear to tytul,ktory jest dla mnie naprawde mocny i dla takich gier warto inwestowac w grafe,byle by to nie byl Geforce FX :P Pozdrawiam Przepraszam bardzo ale czy dzisiaj srana większość będzie wypisywała brednie? Normalnie żenada hydro2, stek bzdur, kiszka, badziew, bełkot, beznadzieja, bullshit i co tam jeszcze chcesz. :arrow: ameba ...powinno się uruchomić "nawet" na fx5200, przypuszczam, że gra uruchamia się z częstotliwością odświeżania inną niż obsługuje monitor. Wymuś jakimś programem albo w sterownikach odpowiednią i jazda. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor1230 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Musi chodzic sam grałem jeszcze na fx5900xt w tę gre i dobrze chodziła. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robin AMD Opublikowano 13 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2006 Moj kumpel w to gra Ma athlonie xp 2000+@ 2500+ 784 mb ramu i GeForce 4 Titanium 4200 i mu chodzi to na FX5200 tez powinno chodzic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 OK - to moze to i plotki z tym fxem,ze Cold Fear na nim nie trybi - ale i tak ta karta to tragedia i wole radka 9500pro od tego czegos nazywanego fxem 5900 :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MrVonFetysz Opublikowano 14 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Stycznia 2006 a sprawdzales fire walla? ja mialem podobny problem w q4 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość MaRuH Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 jak w tej gierce zapisuje sie stan gry bo naciskam wszystkie klawisze i nic <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość hydro2 Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 jak w tej gierce zapisuje sie stan gry bo naciskam wszystkie klawisze i nic <_<W tej grze sa auto savy.Pierwsze 30 min gry musisz przejsc za jednym pociagnieciem niestety :( W momencie wejscia do pewnej kajuty poprosi Cie o zapisaniu stanu gry :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 Gra fajna nawet, gralem w nia troche ale te sejvy sa zbyt zadko. Ale ogolnie spoko i jest dosc straszna. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość fredus Opublikowano 27 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 27 Stycznia 2006 (edytowane) Witam! Mam problem z jedną z misji, a dokładnie w celach gry pisze ze mam zdobyc lekarstwo dla Anny które znajduje sie w pokoju naukowym czy jakos tak, ale nie wiem gdzie jest ten pokój, chodziłęm i szukałem chyba z 2 godziny i nieznalazłem, jakby ktos wiedział gdzie ten pokój sie znajduje to byłbym bardzo wdzieczny :D Pozdro p.s gierka jest super, czasem można sie przestraszyc.... :wink: Edytowane 27 Stycznia 2006 przez fredus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Ja przed chwilą przeszedłem i mogę z całego serca polecić grę fanom survival horrorów.Klimat OK (choć zawsze mogło być straszniej ;P) grafika na wysokim poziomie (i do tego niskie wymagania) a co do sterowania to hmmm kwestia gustu, mi ono w ogóle nie przeszkadzało Dla tych co jeszcze gry nie przeszli SOLUCJA <= Mimo to grajcie BEZ niej bo gra traci wtedy sens Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwykły User Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Dla nie ablających solucja po naszemu: http://www.sendspace.com/file/nr124v Gra ma świerzy sposób prowadzenia rozgrywki, ale to podkładanie bomb i ucieczka przed detonacją wiele mi krwi napsuła(sterowanie) mimo wszystko gra jest warta przejścia. No i ta muzyczka na końcu(Marylin Manson jeśli się nie mylę) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kbzium Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tak, manson idzie na końcu :lol2: Gra była bardzo dobra.... oceniam na 8/10.... ma ten dreszczyk emocji :D + grafa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
M@TI Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Tak szczerze to przeszedłem całą grę aby posłuchać Masona XD @Zwykły User Dla mnie to była kaszka z mleczkiem , gorsze było uciekanie przed Kramskim :D BTW.Nie wiadomo nic o tym czy powstanie sequel ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Pioorek Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Kiedys troche w to gralem i rzeczywiscie gierka jest spoko - bardzo ladna graficzka, male wymagania, klimat. Jaka konkretnie leci piosenka na koniec gry? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
K.A.B Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2007 Use Your Fist and Not Your Mouth z The Golden Age Of Grotesque Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...