Dr.Crash Opublikowano 7 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 7 Maja 2002 Mam problem. Gdy odpalę pakiet office 2000 pod winMe wszystko gra. Po dłuższej pracy nagle wszystko się zawiesza. W czym tkwi problem? Czy możliwe że Word jest walnięty? Czy to wina niezgodności? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Mam taki zestaw i nie mam zadnych problemow. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dr.Crash Opublikowano 10 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 10 Maja 2002 Hmm, to czyli Word jest kopnięty. :cry: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsTeX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Ja miałem offica 2000 na win me i chodziło dobrze... Teraz mam XP i też dobrze jest. .. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CyraxFX Opublikowano 21 Kwietnia 2003 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2003 napewno kopia albo coś usunołeś przypadkiem jakś bibloteke ddl . zczaj sobie innka kopie i sprawdz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...