juur Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 siemka chce kupic ..Geforce A 6600 TD...wymieniajac swojego wysluzonego gf2 400 hee..ale nie wiele sie znam na kartach grafiki.. wkoncu mi Pacifik..jedna z moich ulubionych gier ruszy :mur: cena u nas ..to 556..zlociszy za ta grafe ram juz uzupelnilem na 512.. pasuje mi gf...moze ktos podpowie co moglo by byc lepsze w tej kasie :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nyny Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 O ludzie jest caly topic o tej grafie a ty zakladasz nowy temat. W tej cenie raczej niz lepszego nie znajdziesz. Przegladnij temat o GF 6600 AGP Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
juur Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 czytalem go z dobra godzine i nadal sie zastanawiam..ciezko bylo tyle pieniedzy odlozyc na ta grafike..i nie chce pochopnie nic zrobic..stad ten topick :angry: chodzi mi typowo o ten model..gdyz inne nie sa dostepne teraz w naszym miescie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...