Skocz do zawartości
matei

Jaka Zasiła Do Tego Konfiga?

Rekomendowane odpowiedzi

Jaki zasilacz polecacie do tego konfiga? Mam teraz jakiegoś y2k 250W, który wytrzymał 3 lata i boje się, że się niedługo spali :cry:

Config:

P4 1.5 @ 1.65Ghz 423S

Ecs p4ita i850

512 rdram kingston 600mhz

radek 9550 @ 9600 Pro

Nec 24x10x40x

LG dvd 52x16x

SB Live! Player 5.1

Samsung Sp!n P0!nt 30GB 5200Rpm

2x Katoda i 2x wentylz Led

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ten chieftec by sirtec 410Watt mnie rozbroil niedosyc sama budowa to tym ze klijentow firma chieftec oszukuje ja tam aktywnego pfc nie widzialem http://benchmark.pl/artykuly/testy/zasilac...tec_ATX410.html :D

takie co sznajduje sie u mnie w fortronie i nazywa sie to pasywne pfc :)

Benito skomentuj ;)

Edytowane przez ste3an

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

moj konfig jaki jest widzicie nizej- zdechl mi zasilacz, inna sprawa ze to jakis najtanszy dziad 400W L&C jednak niemam nic podkreconego a komp albo sie restartowal albo niechcial uruchomic dysku...

szukam dobrego zasilacza w cenie ok 250 zl, niez nam sie na tych specyfikacjach tzn niewiem co jest wazne, zalezy mi na ciszy, niezawodnosci i mozliwosci opsluzenia innej, mocniejszej konfiguracji dlatego wypadalo by zeby byl to jakis minimum 400W zasilacz gdyz istnieje szansa, ze wymienie komputer irazej napewno bedzie to jakis amd co do plyty to niewiem ale na niej niemam zamiaru oszczedzac akurat...

tak wiec jeszcze raz w skrocie, zalezy mi na ciszy, wydajnosci, cenie i opsludze mocniejszego sprzetu niz mam obecnie czyli standardowe problemy mlodego pokolenia:>

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi