matei Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jaki zasilacz polecacie do tego konfiga? Mam teraz jakiegoś y2k 250W, który wytrzymał 3 lata i boje się, że się niedługo spali :cry: Config: P4 1.5 @ 1.65Ghz 423S Ecs p4ita i850 512 rdram kingston 600mhz radek 9550 @ 9600 Pro Nec 24x10x40x LG dvd 52x16x SB Live! Player 5.1 Samsung Sp!n P0!nt 30GB 5200Rpm 2x Katoda i 2x wentylz Led Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Outlander Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Grunt to przeczytać cokolwiek zanim się walnie nowy temat !!!!! :mur: :rulez: :26: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ma ktoś inne pomysły xD :?: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Kup jakiegoś chiefteka i starczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Na lenistwo dobrego pomysłu nie znajdziesz. Przeczytaj parę topiców i się zorientujesz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
letrev Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) chieftec 410W tagan 380W albo cokolwiek firm typu ww i be-quiet, enermax, aerocool, rewoltec, antec tani i dobry jest jeszcze hiper ... Edytowane 30 Marca 2005 przez letrev Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) ten chieftec by sirtec 410Watt mnie rozbroil niedosyc sama budowa to tym ze klijentow firma chieftec oszukuje ja tam aktywnego pfc nie widzialem http://benchmark.pl/artykuly/testy/zasilac...tec_ATX410.html :D takie co sznajduje sie u mnie w fortronie i nazywa sie to pasywne pfc :) Benito skomentuj ;) Edytowane 30 Marca 2005 przez ste3an Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BENITO Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 NIezłe wielki LOL dla Benchmarka. Do tego mówią o niezbyt udanych zasilaczach DELTY. Moim zdaniem pełna porażka. A tak BTW, ten kto znajdzie aktywne PFC w tym chieftecu 410W dostanie ode mnie mojego tagana. Serio. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matei Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Jest coś dobrego w cenie do 150 zł :?: Nie jestem zbytnio przy kasie. Co sądzicie o modecomach :?: Edytowane 30 Marca 2005 przez Frugo3000 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomuś Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jest coś dobrego w cenie do 150 zł :?: Nie jestem zbytnio przy kasie. Co sądzicie o modecomach :?: 1359232[/snapback] http://sklep.benchmark.pl/pelny_15704.html z tego w 100% bedziesz zadowolony!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ste3an Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jest coś dobrego w cenie do 150 zł :?: Nie jestem zbytnio przy kasie. Co sądzicie o modecomach :?: 1359232[/snapback] za 100zl masz 350gtf :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość igrok Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 moj konfig jaki jest widzicie nizej- zdechl mi zasilacz, inna sprawa ze to jakis najtanszy dziad 400W L&C jednak niemam nic podkreconego a komp albo sie restartowal albo niechcial uruchomic dysku... szukam dobrego zasilacza w cenie ok 250 zl, niez nam sie na tych specyfikacjach tzn niewiem co jest wazne, zalezy mi na ciszy, niezawodnosci i mozliwosci opsluzenia innej, mocniejszej konfiguracji dlatego wypadalo by zeby byl to jakis minimum 400W zasilacz gdyz istnieje szansa, ze wymienie komputer irazej napewno bedzie to jakis amd co do plyty to niewiem ale na niej niemam zamiaru oszczedzac akurat... tak wiec jeszcze raz w skrocie, zalezy mi na ciszy, wydajnosci, cenie i opsludze mocniejszego sprzetu niz mam obecnie czyli standardowe problemy mlodego pokolenia:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
matek_z_klb Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2005 Moim zdaniem dobry do dalszych rzeróbek kompa będzie Chieftec 420W 302 DF Wydajny i super trzyma napięcia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...