NoRbI73 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Siema Dysponuje sporym budżetem bo aż 3800zl i nie wiem co z tom kasom zrobić :mur: Jedni mówią P4 LGA (bo potaniał) Inni AMD 64 bo dobry i basta. Ja się na tym nie znam a kompa chce dobrego kupić (głównie do grania) Drarznią mnie jeszcze karty graficzne (biore PCI-E) nie wiem co wybrać :mur: Ludziska POMOCY co kupić za tom kase??? PS:sama skrzynka bez obudowy bo to już mam :D Licze na waszom pomoc, ceny, cokolwiek co mogło by mi pomóc w kupnie nowego kompa . :huh: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Trovao Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 chyba ci sie działy pomyliły .... zajzyj tu : http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=50126 btw co znaczy "PS:sama skrzynka bez obudowy bo to już mam icon_biggrin3.gif " btw2. "co kupić za tom kase" tą !! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...