nitz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Chcę zmierzyć napięcia z zasilacza i chcę kupić miernik, np taki: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=46428025 Tylko, że on ma pomiar natężenia prądu do 10A A zasiłki podają więcej, a oczywiście chciałbym zrobić test przy full obciążeniu. Czy tenmiernik będzie OK czy nie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Chcę zmierzyć napięcia z zasilacza i chcę kupić miernik, np taki: 1358623[/snapback] odpowiedz sobie na pytanie co chcesz miezyc?? napiecia czy natezenie pradu?? a tk wlasciwie to po co miezyc natezenie, wazniejsze sa napiecia. trzeba bylo szukac temat taki juz jest na forum. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marynarz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Do takie prostego mierzenia napiec bedzie OK... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dex'ior Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja miałem kiedystaki podobny. musisz na niego uważać bo zabezpieczeń to one jakby wcale nie miały. Brahol na chwile wział i za 5 minut już był spalony (amator) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...