krystek_16 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 jak w temacie :] strasznie mi zalezy zeby nie reinstalowac systemu. mam okazje zamienic swojego celka 2.4 na p4 3.0HT ale konieczine musze wiedziec czy to sie wiaze z reinstalem systemu. dodam tylko ze procki beda zmieniane miedzy kompami. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie trzeba reinstalować systemu, powinien działac. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :arrow: sgj Ale chyba HT nie bedzie dzialac bez reinstalacji systemu o ile sie nie myle? Co nie zmienia faktu, ze nie trzeba reinstalowac systemu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 :arrow: sgj Ale chyba HT nie bedzie dzialac bez reinstalacji systemu o ile sie nie myle? Co nie zmienia faktu, ze nie trzeba reinstalowac systemu. 1358822[/snapback] nic nie trzeba reinstalowac, o ile dobrz pamietam to dodaje sie nowy sprzet ( czytaj cpu ) w menadzeze urzadzen. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Złodziej Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie trzeba ale będzie tak jak mówi Kolobos. HT nie będzie działać. Sam to przerabiałem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystek_16 Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 wielkie dzieki :D juz moge bez zadnych obaw zmieniac sprzecik :D :D dzieki wam ziomki ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buu Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Nie trzeba ale będzie tak jak mówi Kolobos. HT nie będzie działać. Sam to przerabiałem. 1359062[/snapback] Jakos ja tez to przerabialem i po wlozeniu, od razu mialem 2 cpu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...