funfel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 wreszcie doczekalem sie na mojej sieci neo + i sie pozbylem zolwia sdi co do speedow to az chce sie siedziec przed monitorem i patrzec w magiczne 60 kilo :mrgreen: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateoosh Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 Wszytsko git, tylko że to tepsa :?. pzdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 no niestety innego rozwiazania niestety nie bylo ale dobrze ze w ogole jest net przyzwoicie dzialajacy fakt ze na 10 osob :roll: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
p3dzi0r Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 masz neo+ na siec ? , bo my tez chcemy wymienic badziewiaste SDI. I jak tam tepsa nic nie sprawdza ? , bo ja mam 7osub w sieci i powiinno to jako tako sigac , jak tam granie przez net , pogram sobie czy raczej nie ? (serwer tak skonfigurowany ze przydzieli mi 10 kilo i kazdemu tez cos kolo tego) i interesuje mnie czy przy 10 kilo pogram se w cs i inne <span style="color:red;">[ciach!]</span>ly ? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
funfel Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 nie wiem jak sie bedzie gralo w cs'a bo w ogole w to nie gram. przy zakladaniu neo pozbylismy sie wszytskich kabli kabli kolo kumpla. przyszli montezy z wlasnym notebookiem zamontowali neo [skrzynka chyba mniejsza niz sdi] i sobie poszli zostawiajac jakies oprogramowanie chyba na cd nie wiem dokladnie [zeznania kumpla] potem nowy systemik na serwera [freesco z obsluga neo] i wszystko ladnie zapie... . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 gratz :wink: ja tez mam i narazie chwale bardzo :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...