Klimer Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Ejo Moja rodzinka ma zamiar przyjechac do polski w niedalekiej przyszlosci (za jakies 2 tygodnie) i doszedlem do wniosku ze mozliwe iz sprzet na którego sie napaliłem troche (palmtop fujitsu-siemens pocket LOOX 720) bedzie tanszy za oceanem. Tyle ze nie znam zadnego sklepu internetowego i google mnie zawiodło ^_^ moze mi ktos podac jakis adresik lub cos? pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
natafka Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 joł. próbowałeś poszukać czegoś na ebayu? poszukaj, może się opylić. spróbuj jesczE: www.bestbuy.com www.circuitcity.com www.stapples.com -to niewiem czy dobry link ewentualnie wersja naciągana : www.walmart.com Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ajsi Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 http://www.newegg.com/ Może to się przyda:) Pozdrawiam! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...