Skocz do zawartości
cih

KaZaA Lite?

Rekomendowane odpowiedzi

a co tu opisywac szczegolnego ? to taka sama kazaa jak normalna , tylko bez reklam , spyware'u i wyskakujacych okienek popup z reklamami

z mp3.com.pl

"Szybko po pojawieniu się programu KaZaA 2.0, pojawił się program KaZaA Lite 2.0, który jak wiadomo m.in. nie posiada programów szpiegujących oraz reklam. Zmiany w porównaniu do poprzedniej wersji są takie same jak w oryginale. Na stronie KaZaA Lite można znaleźć także kilka innych programów związanych z KaZaA, np: KaZaA Cheater 1.2 - program umożliwia sztuczne podwyższenie swojej pozycji w KaZaA (opcja ta została wprowadzono w wersji 2.0 - Participation Level), Socks2Http - program może pomóc osobom, które mają zablokowany dostęp do KaZaA przez firewall. "

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

tak, masz racje, jest jak wół kazaa 1.72 ale mi chodzi o polską nakładke, o czym wyżej napisałem  :o

oj, sorki, mój błąd, cofam wszystko na temat leni itd. Niewiem skad polska. A po co w ogole po polsku? tam nie ma zbyt duzo tekstu...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok, dzieki teraz doszło i to nawet x2 :) pewnie jak wysłałeś jesscze na serwerach wp.pl jakis antywirus sprawdzał albo co. Doszło to poprzednie i to co teraz. wszystko działa

pzdr

8) po to miedzy innymi sa moderatorzy 8)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi