cih Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 KaZaA Lite za ktoś może jakąś stronke z opisem tego programu oczywiście PL Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit Opublikowano 25 Października 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Października 2002 a co tu opisywac szczegolnego ? to taka sama kazaa jak normalna , tylko bez reklam , spyware'u i wyskakujacych okienek popup z reklamami z mp3.com.pl "Szybko po pojawieniu się programu KaZaA 2.0, pojawił się program KaZaA Lite 2.0, który jak wiadomo m.in. nie posiada programów szpiegujących oraz reklam. Zmiany w porównaniu do poprzedniej wersji są takie same jak w oryginale. Na stronie KaZaA Lite można znaleźć także kilka innych programów związanych z KaZaA, np: KaZaA Cheater 1.2 - program umożliwia sztuczne podwyższenie swojej pozycji w KaZaA (opcja ta została wprowadzono w wersji 2.0 - Participation Level), Socks2Http - program może pomóc osobom, które mają zablokowany dostęp do KaZaA przez firewall. " Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a wie ktos skad sciagnac kazza lite 1.72. PL ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a wie ktos skad sciagnac kazza lite 1.72. PL ?przejrzyj tematy tu i na oslej, btlo w ch.. linkow :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a wie ktos skad sciagnac kazza lite 1.72. PL ?przejrzyj tematy tu i na oslej, btlo w ch.. linkow :wink:masz leniu: http://doa2.host.sk/ :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 masz leniu: http://doa2.host.sk/ :lol: juz tam szukalem i nie było..:( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 a jeśli chodzi o wyszukiwanie to jak wpisze rózne kombinacje 'kazaa lite 1.7 pl' to mi znajduje w cholere tematow, a a jak szukalem to byla tylko 2.02, czyli najnowsza Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 masz leniu: http://doa2.host.sk/ :lol: juz tam szukalem i nie było..:(wejdz w download, jak wół jest kazaa lite 1.72 na samej górze. chyba, ze mamy inny internet ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tak, masz racje, jest jak wół kazaa 1.72 ale mi chodzi o polską nakładke, o czym wyżej napisałem :o Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tak, masz racje, jest jak wół kazaa 1.72 ale mi chodzi o polską nakładke, o czym wyżej napisałem :ooj, sorki, mój błąd, cofam wszystko na temat leni itd. Niewiem skad polska. A po co w ogole po polsku? tam nie ma zbyt duzo tekstu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 tak, masz racje, jest jak wół kazaa 1.72 ale mi chodzi o polską nakładke, o czym wyżej napisałem :o looknij na mail, podeslalem ci nakladke Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 A po co w ogole po polsku? tam nie ma zbyt duzo tekstu...a tak, z ciekawości, cały czas jade na ang. i chciałbym zobaczyc, a w necie znalazłem tylko do wersjii 2,02, czyli najnowszej Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 looknij na mail, podeslalem ci nakladkeyyy...dzięki za chęci ale nic nie przyszło, mój mail to ml99@wp.pl pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 looknij na mail, podeslalem ci nakladkeyyy...dzięki za chęci ale nic nie przyszło, mój mail to ml99@wp.pl pzdr Wyslalem jezcze raz , maila wczesniej tez wzielem z twojego profilu :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 22 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2002 ok, dzieki teraz doszło i to nawet x2 :) pewnie jak wysłałeś jesscze na serwerach wp.pl jakis antywirus sprawdzał albo co. Doszło to poprzednie i to co teraz. wszystko działa pzdr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 ok, dzieki teraz doszło i to nawet x2 :) pewnie jak wysłałeś jesscze na serwerach wp.pl jakis antywirus sprawdzał albo co. Doszło to poprzednie i to co teraz. wszystko działa pzdr 8) po to miedzy innymi sa moderatorzy 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 23 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 23 Grudnia 2002 acha, no tak, czyli moderator = big brother :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guma' Opublikowano 24 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 24 Grudnia 2002 KaZaA Lite za ktoś może jakąś stronke z opisem tego programu oczywiście PLTutaj masz i progsa i polską nakładkę :) http://windows.online.pl/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...