alCatraz Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 Jestem zapalonym graczem CS'a ale lubię też posłuchać czasami muzy :D . Mam głośniki P380 Creative'a i szukam dobrej karty, bo na wbudowanym AC97 męczę się już zbyt długo - denerwują mnie przede wszystkim szumy i to, że ten wbudowany układ zajmuje CPU (z wyłączonym dźwiękiem CS zyskuje kilka/naście klateczek). Myślałem nad kupnem SB Live! 5.1, bo wiem że zapewni ona dzwięk w bardzo dobrej jakości ale nie wiem jak będzie wyglądała sprawa z wydajnością. Czy karty PCI tak samo zabierają moc procesora?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
andrewthx Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Jesli chodzi o SB wystarczy kupić ze sprzętową akceleracją EAX,by karta nie obciążała CPU Edytowane 30 Marca 2005 przez andrewthx Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...