Gość Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 (edytowane) Jak ENERMAX EG 365P-VE wypada w porownaniu z Chieftec-iem HPC-360-202 DF? Czy moze ktos ma i moze cos o nim powiedziec, bo na allegro ostatnio sa tanie wiec mnie kusi na niego. Edytowane 30 Marca 2005 przez Gość Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xellos Opublikowano 30 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Marca 2005 ja takiego ledwo co wygralem bo mnie cena skusila, a teraz mozna je w kup teraz za 135zl dostac juz :D a ja jeszcze taniej :P a dopiero co byly po 189zl dziwne :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 Wyglada na to, ze 4speed probuje sie pozbyc enermaxow, bo nonstop daje licytacje, ktore nie moga nawet ceny minimalnej przebic. Sam myslalem nad modelem 4.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwy05 Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 hehe tez takiego wygralem zobaczymy co to bedzie a faktycznie opisow zbyt wiel nie ma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 31 Marca 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Marca 2005 No za tą cenę zasiłka full wypas :D Mogłaby być może troszkę cichsza, ale napięcia daje ładne. Enermax :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 czyli co proponujecie szefa czy enermaxa ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yavol Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 ja bym proponował enermaxa! może mógłby być troszkę cichszy ale napiecia trzyma idealnie!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
djsaint Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 1 Kwietnia 2005 Oczywiście Enermax, i to w takiej cenie :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Xellos Opublikowano 3 Kwietnia 2005 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2005 mam go juz a nie chce mi sie pisac od nowa, rozpisalem sie na jego temat na forum pclab kto chce to znajdzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...